Begeleider Psychiatrie & Verslaving Laren (28-36 uur)

Regio: Laren
Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Wil jij van betekenis zijn voor mensen met complexe psychiatrische problemen? Dan gaan we graag met jouw in gesprek! 

Jij begeleidt en motiveert je patiënten in het volgen van de behandeling. Het betreft patiënten met psychiatrische problemen in combinatie met verslavingsproblematiek. Je draagt bij aan de ontwikkeling van herstel ondersteunende zorg. Tijdens de behandeling onderhoud je contacten met het sociale netwerk van de patiënt. Ook begeleid je de groep en stuur je groepsprocessen aan. 

Verder werk je samen met een deskundig multidisciplinair team bestaande uit een psychiater, verslavingsarts, verpleegkundig specialist, zorgcoördinatoren en trainers. 
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Juliana-Oord ligt op een prachtige locatie in Laren, midden in de bossen en heide van het Gooi.
Wij zijn een boven regionaal expertise centrum met de zorgpaden psychiatrie & verslaving, detox en neuropsychiatrie. Binnen GGZ Centraal is Juliana-Oord de kliniek waar het specialisme ten aanzien van verslavingsproblematiek in combinatie met psychiatrische en neuro psychiatrische stoornissen behandeld wordt. Het ontmoedigen van middelengebruik is een van onze speerpunten. Het betreft patiënten met ernstige recidiverende stoornissen, met problematiek op verschillende levensgebieden. Zowel met een gebrekkig ziekte-inzicht als een lage zorgmotivatie, met raakvlakken naar verslavingen, forensische en langdurige psychiatrie die door de ernst van de problematiek tijdelijk intensievere behandeling nodig hebben in een klinische setting, zodat er binnen deze setting goede diagnostiek verricht en behandeling geboden kan worden. Juliana-Oord (Laren) vormt samen met de Rembrandthof (Hilversum) en de Mauritzhof (Bussum) de RVZE Gooi en Vechtstreek. 

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 28-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);  
 • betrokkenheid bij het vormen van je eigen rooster door middel van een digitale planning;
 • diverse trainingen en e-learning via “Mijn leerplein” van de afdeling Training & Ontwikkeling;
 • doorgroei mogelijkheden via de opleiding HBO-v of SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Als nieuwe collega kun oplossingsgericht werken, sta je open voor feedback en deel je graag jouw ervaringen met ons.  Als jij stevig in je schoenen staat en de rust kunt bewaren in hectische situaties, zijn wij nieuwsgierig naar jou! Verder heb je:
 • SPH-diploma, aangevuld met aantekening ggz-agoog (of bereid deze later te halen) of verpleegkundige niv.4 of 5 met BIG registratie; 
 • ervaring met hanteren van groepsdynamische processen in de psychiatrie;
 • ervaring met verslavingszorg is een voordeel, maar heb je dit niet dan helpen wij je graag bij je verdere ontwikkeling. 
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel dan met Marco Stronkhorst (teamleider) of Guido Zomer (teamleider) 035- 5390477. Zij nemen graag de tijd voor je! 

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 16-01-2020
Doorsturen