Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ-Psycholoog Diagnostiek en Vroege Interventie Amersfoort (24-36 uur)

Als gz-psycholoog bij het team Dianostiek en Vroege Interventie (DVI) in Amersfoort word je ingezet als specialist op het gebied van psychotherapie. Je behandelt psychotische klachten (CGT), traumatische ervaringen (EMDR), stemmings- en angstklachten, assertiviteitsproblemen, rouw, identiteits- en ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Als gz-psycholoog bij het team Dianostiek en Vroege Interventie (DVI) in Amersfoort word je ingezet als specialist op het gebied van psychotherapie. Je behandelt psychotische klachten (CGT), traumatische ervaringen (EMDR), stemmings- en angstklachten, assertiviteitsproblemen, rouw, identiteits- en persoonlijkheidsproblemen. Voor autismespectrumstoornissen heb je een signalerende functie. Je fungeert als regiebehandelaar waar mogelijk. Naast behandeling ligt er een belangrijke rol voor jou op het gebied van classificerende diagnostiek.

Je komt te werken in een enthousiast team met een goede werksfeer, gericht op het bieden en verder ontwikkelen van optimale zorg, waaraan ieder teamlid in goede onderlinge samenwerking bijdraagt vanuit zijn of haar eigen deskundigheid. Tevens heb je een belangrijke bijdrage in de verdere ontwikkeling van ons team wat betreft diagnostiek, behandeling, attitude en samenwerking. In samenwerking met het HYPE (Help Young People Early) team bekijken we hoe we de hulpverlening voor de jongvolwassen doelgroep in de transitieleeftijd zo goed mogelijk vorm kunnen geven.

Als gz-psycholoog word je uitgenodigd daarin mee te denken en mee te werken aan de initiatieven die daaruit voortkomen. In DVI bieden we momenteel ook een opleidingsplek aan voor psychologen in opleiding tot GZ psycholoog. We hopen dat we (dankzij jou!) deze mogelijkheid voort te kunnen blijven zetten. Jij zou dan werkbegeleiding en supervisie bieden aan respectievelijk één psycholoog in opleiding tot gz-psycholoog in ons team en één psycholoog in opleiding tot gz-psycholoog uit een ander team.

Wat heb je nodig?

Wij vinden het belangrijk dat je als gz-psycholoog goed kunt samenwerken en kennis kunt delen met verschillende disciplines. Je hebt een duidelijke visie die uitgaat van hertel ondersteunende zorg en de rol van de behandeling daarin. Daarbij kun jij beknopt verslagleggen en vanuit duidelijke onderbouwing je bijdrage leveren aan het team. In de omgang met cliënten vinden wij een vleugje humor en respect belangrijk. Verder heb/ben je:
 • (bijna) geregistreerd gz-psycholoog, met BIG-registratie en ingeschreven als lid bij de NVRG;
 • kennis en ervaring met diagnostiek en behandeling van psychosen, autisme, bipolaire stoornissen en trauma;
 • transparant in (be-)handelen, optimistische attitude en bij uitstek een teamspeler;
 • ervaring met verschillende behandelvormen, waaronder EMDR , schema- therapie en kennis van multidisciplinaire behandelrichtlijnen.

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd binnen een boeiende organisatie die continue in beweging is;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,-  bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

DVI staat voor Diagnostiek en Vroege Interventie. We richten ons met name op jongvolwassenen en hun naasten, die voor het eerst te maken krijgen met een psychose. Cliënten worden ambulant behandeld. Diagnostiek, behandeling en rehabilitatie worden tegelijkertijd en meteen na intake gestart, zodat de sociale rollen van cliënten zoveel mogelijk behouden blijven (wonen, leren/werken, sociale relaties).
Het team werkt volgens state-of-the-art behandelvormen; het samenwerken met familie en naastbetrokkenen van de cliënt is hierbij essentieel. Het team is multidisciplinair samengesteld, werkt indien nodig outreachend en in goede samenwerking met andere zorgverleners en de sociale partners.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Jolmer Wouda (crisisinterventor) via 06- 29199382 of mail naar j. wouda2@ggzcentraal.nl of Janneke van Houts (gz-psycholoog) via 033-4603500. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 21-11-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen