Doorsturen
 
Doorsturen
 

Crisisinterventor Crisisdienst Hilversum (24 uur)

Ben jij op je best in stressvolle en hectische situaties? Wil jij van betekenis zijn? Dan is de vacature van crisisinterventor in de regio Gooi en Vechtstreek iets voor jou!Als crisisinterventor kom je te werken voor de crisisdienst van regio Gooi- en Vechtstreek van GGz Centraal. Hier doe je de triage en ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Ben jij op je best in stressvolle en hectische situaties? Wil jij van betekenis zijn? Dan is de vacature van crisisinterventor in de regio Gooi en Vechtstreek iets voor jou!

Als crisisinterventor kom je te werken voor de crisisdienst van regio Gooi- en Vechtstreek van GGz Centraal. Hier doe je de triage en crisisinterventie binnen en buiten kantoortijd via bereikbaarheidsdiensten in een dienstenpool. Om de organisatie goed te leren kennen geldt dit voor de gehele omvang van het dienstverband gedurende het eerste jaar. Hierna is het mogelijk om de werkzaamheden voor de crisisdienst te combineren met werk als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (spv) binnen één van de genoemde behandelprogramma’s. Het is onze overtuiging dat gecombineerde werkzaamheden bijdragen aan een goede inbedding in onze organisatie en aan de mogelijkheid voor verdere persoonlijke ontwikkeling. Wil je weten hoe het is om crisisinterventor te zijn? Lees dit interview met Corine en Leo!
 
De crisisdienst G&V heeft in de afgelopen jaren een ontwikkeling doorgemaakt passend bij spoedeisende psychiatrie (SEP): een behandelaanbod vanuit een multidisciplinair team waarin intensief wordt samengewerkt met ambulant IHT- verpleegkundigen (Intensive Home Treatment). Hierdoor kan acute psychiatrische behandeling ambulant worden aangeboden en werken we opnamevoorkomend en ontslagbevorderend. We zijn trots op deze zorg die ook buiten kantoortijd geleverd wordt en vragen je als nieuwe collega om mee te denken in de verdere ontwikkeling van dit model. Je werkt in het team samen met sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, arts-assistenten, psychiaters en psychologen.

Jouw taken in het kort:
 • Je behandelt zelfstandig ambulante psychiatrische patiënten uit de doelgroep, onderhoudt contacten met hun familie en andere betrokkenen zoals verwijzers;
 • Je komt in overleg met de patiënt tot een inventarisatie van de problematiek en het opstellen van een behandelplan;
 • Je hebt ook een aantal patiënten die in klinische of deeltijdbehandeling zijn onder je hoede. In dat geval werk je tevens nauw samen met de persoonlijk begeleiders van die patiënten, training- en educatiemedewerkers en vaktherapeuten;
 • Je bent medebehandelaar en werkt onder leiding van een regiebehandelaar;
 • Je neemt deel aan de behandel- en beleidsbesprekingen van het desbetreffende behandelprogramma.

Wat heb je nodig?

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven collega, het liefst met enige ervaring in de acute psychiatrie. Naast affiniteit met de doelgroep is flexibiliteit en collegialiteit een vereiste. Als jij stevig in je schoenen staat en de rust kunt bewaren in hectische situaties dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Verder hoort bij deze functie dat je:
 • beschikt over een (bijna) afgeronde SPV-opleiding en BIG geregistreerd bent;
 • affiniteit hebt met de bovenstaande doelgroep;
 • flexibele instelling enthousiasme om te werken in een vernieuwende behandelorganisatie;
 • collegiale houding en goede mogelijkheden tot samenwerking met diverse collegae;
 • beschikt over eigen vervoer en een rijbewijs.

Wat mag je verwachten?

Jij gaat deel uitmaken van een enthousiast en gevarieerd crisisteam dat verantwoordelijk is voor de crisisdienst in de regio Gooi en Vechtstreek. Een mooie uitdaging! Daarnaast bieden we jou:

 • een parttime contract voor 24 uur per week, afhankelijk van jouw voorkeur, voor onbepaalde tijd;
 • een salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.793,- en maximaal € 4.355,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • onregelmatigheidstoeslag en crisisdiensttoelage;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • een referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure, wij vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

De Rembrandthof in Hilversum biedt kortdurende behandeling aan personen van 18-65 jaar. Het aanbod bestaat uit: ambulante zorg, deeltijdbehandeling en klinische opname. Deze zorg wordt geboden binnen de behandelprogramma’s: Onderzoek en Advies, 24 uurs/acute psychiatrie, Stemmings- en Angststoornissen, Psychotische stoornissen, Persoonlijkheidsstoornissen, Jong volwassenen en Eetstoornissen.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel of app dan met Marieke de Wilde (teamleider) via 035- 6557301. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 15-11-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen