Doorsturen
 
Doorsturen
 

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) Gebiedsteam Lelystad (24-36 uur)

Val jij op door jouw goede sociale vaardigheden? En vind jij het daarnaast ook nog eens leuk om mee te denken op beleidsniveau en de vertaalslag te maken naar de praktijk? Dan is werken als sociaal psychiatrisch verpleegkundige binnen onze innovatieve gebiedsteams in Lelystad echt wat voor jou!Je gaat werken ...

 • Regio: Lelystad
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Val jij op door jouw goede sociale vaardigheden? En vind jij het daarnaast ook nog eens leuk om mee te denken op beleidsniveau en de vertaalslag te maken naar de praktijk? Dan is werken als sociaal psychiatrisch verpleegkundige binnen onze innovatieve gebiedsteams in Lelystad echt wat voor jou!

Je gaat werken binnen een multidisciplinair team dat behandeling biedt aan mensen met een breed scala aan psychische problemen binnen het postcodegebied dat gebiedsteam Lelystad bestrijkt. Je kunt daarbij denken aan o.a.:angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek trauma, schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen en comorbide problematiek.

Als SPV ben je een belangrijke partner in de verbinding tussen gebied en team. Bovendien heb je een belangrijke rol in het vormgeven van het behandelaanbod. Je werkt nauw samen met andere disciplines binnen je eigen en andere teams, zoals: psychiaters, artsen, ervaringsdeskundigen, klinisch psychologen, (sociaal psychiatrisch) verpleegkundigen en cognitief gedragstherapeutisch werkers (CGW-ers).

In het gebiedsteam draag je bij aan het intakeproces, je adviseert over de behandeling en hebt een consultatieve functie naar het team. Afhankelijk van de problematiek wordt van je verwacht de behandeling aan te passen aan de mogelijkheden en herstel/behandelbehoefte van de cliënt en/of het systeem. Je vervult ook een rol in werkbegeleiding en supervisie. Met je vakgenoten zorg je voor het behoud en de ontwikkeling van vakspecifieke kennis. Tevens krijgt je mogelijkheden om jezelf verder in je vak te ontwikkelen.

Wat heb je nodig?

Je werkt bij voorkeur zelfstandig en je hebt goede communicatieve, sociale en organisatorische vaardigheden.
Verder vragen wij:
 • diploma sociaal psychiatrisch verpleegkundige, met BIG registratie;
 • ervaring in het werken in een multidisciplinair team;
 • ervaring met teamleden coachen, ondersteunen of begeleiden bij complexe interventies;
 • een rijbewijs en in het bezit van een auto.

Wat mag je verwachten?

Een werkplek waar eigen initiatief en ideeën worden gewaardeerd en aangemoedigd. Werken in een team dat leren en professionaliseren hoog in het vaandel heeft staan.
Verder:
 • goede reiskostenvergoeding;
 • een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.479,- en maximaal € 4.010,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, meer hierover kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen;
 • herregistratie BIG krijg je vergoed;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

In Flevoland hebben wij de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 7 gebiedsteams: 4 in Almere, 3 in Lelystad en 1 in de Noordoostpolder. Naast de gebiedsteams hebben wij een regio breed opererende 24-uurs crisisdienst en een IHT-team. Indien opname noodzakelijk is, kan dat in een van onze open of gesloten klinieken. De gesloten kliniek is gehuisvest in Almere en de open klinieken in Lelystad.

We leveren outreachende en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van cliënten vaak in samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners). We werken vanuit de “herstelondersteunende zorg”-gedachte.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Tim Korff (teamleider bedrijfsvoering) op 06 205 942 29 of t.korff@ggzcentraal.nl. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 31-10-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen