Psychiater Acute Opname Ouderen - Amersfoort (16-32 uur)

Regio: Amersfoort
Psychiaters en artsen
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

In de regio Eemland starten we met een opnameafdeling voor kwetsbare ouderen met psychiatrische problematiek (angst, paniek, gedragsstoornissen, verslaving) binnen Kastanjehof, dé afdeling voor acute en intensieve psychiatrie.
De nieuwe gesloten afdeling voor ouderen biedt de mogelijkheid tien patiënten op te nemen. Naast acute opname is er ruimte voor diagnostisch onderzoek. Onze uitdaging is patiënten binnen drie maanden te stabiliseren zodat zij weer thuis kunnen wonen, indien nodig met begeleiding van onze collega’s van het ambulante team ouderenpsychiatrie Eemland.

Je werkt in een inspirerende werkomgeving met de mogelijkheid om bij te dragen aan de inhoud én vormgeving van onze nieuwe afdeling.
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • ruimte voor jouw persoonlijke inbreng aan de directe patiëntenzorg;
 • een goed inwerkprogramma;
 • adequate administratieve ondersteuning;
 • er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing;
 • werken op een goed bereikbare locatie (Amsterdam/Utrecht 30 min.);
 • afhankelijk van jouw voorkeur bieden wij je een contract voor 16 tot 32 uur per week voor onbepaalde tijd. Een combinatie met werken op een afdeling van jouw keuze behoort zeker tot de mogelijkheden;
 • het salaris is conform de CAO GGZ en beleid van GGz Centraal (AMS regeling is van toepassing).
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • je bent BIG-geregistreerd als psychiater; heb je de opleiding tot psychiater bijna afgerond? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren;
 • je vindt het leuk om in de acute ouderenpsychiatrie te werken;
 • je bent een echte teamspeler.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Hanneke van Dijk - du Mortier (hoofd behandelzaken) 06- 20078293. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 16-01-2020
Doorsturen