Klinisch Neuropsycholoog Laren (32-36 uur)

Regio: Laren
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Als klinisch neuropsycholoog binnen Juliana-Oord heb je een gevarieerde functie in een sterk groeiende en zich ontwikkelende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke inbreng.

Werken als klinisch neuropsycholoog binnen onze regio betekent dat je je innoverend vermogen kunt inzetten. Je bent betrokken en neemt initiatief bij de doorontwikkeling van de afdeling, denk daarbij aan  het opzetten van een geheugenpoli voor ouderen en het initiëren van/participeren in wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast begeleid je klinisch neuropsychologen i.o. en gz-psychologen. En lever je input voor deskundigheidsbevordering.

Je hebt een brug- en spilfunctie tussen Juliana-oord en de ketenpartners. Als regiebehandelaar ben je betrokken bij diagnostiek en behandeling van een diverse behandelpopulatie met veel overlap tussen neurologische en psychiatrische problematiek. Je werkt nauw samen met andere behandelprogramma’s van de regio Gooi en Vechtstreek. Binnen de afdeling Kinderen & Jeugdigen in deze regio is eveneens een klinisch neuropsycholoog werkzaam, evenals een klinisch neuropsycholoog i.o.
In onze profilering als specialistisch centrum heb je een belangrijk aandeel. Samen met psychologen voer je NPO’s uit en superviseert deze. Collega’s komen bij jou langs voor complexe diagnostische vraagstukken. Je voert intakes uit, stelt indicaties en adviseert in het gehele klinische traject. De behandelfunctie richt zich in het bijzonder op de (doorontwikkeling van) behandeling van patiënten met NAH. Enerzijds zijn je werkzaamheden daarbij gericht op het verrichten van de behandelingen zelf, anderzijds bestaan deze uit het superviseren van collega behandelaren. Gezien de brede populatie van Juliana-Oord zijn ook andere behandelvormen mogelijk.

De P-opleiding van GGz Centraal verzorgt de opleidingen voor gz- en klinisch (neuro)psychologen. Jij kunt daarin zeker een belangrijk aandeel hebben. Er lopen binnen onze organisatie diverse wetenschappelijke onderzoekslijnen, wij stimuleren je om binnen Juliana-oord wetenschappelijk onderzoek verder op de kaart te zetten.
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Juliana-Oord is ons centrum voor psychiatrie & verslaving en neuropsychiatrie in Laren. Het centrum maakt deel uit van de RVZe Gooi en Vechtstreek.
Juliana-Oord biedt klinische (en in de toekomst mogelijk ook ambulante) behandeling aan psychiatrische patiënten met diverse (neuro)psychiatrische aandoeningen en verslavingsproblematiek. De zorgpaden Detoxificatie, voortgezette behandeling Psychiatrie & Verslaving evenals voortgezette behandeling Neuropsychiatrie en niet aangeboren hersenletsel (NAH) zijn onderdeel van het centrum. Redenen voor opname binnen Juliana-Oord zijn divers, maar liggen veelal in een complexe diagnostiekvraag, behandeling van verslaving en psychiatrische problematiek en behandeling en begeleiding van neuropsychiatrische problematiek. 
Momenteel wordt hard gewerkt aan de voorbereiding van uitbreiding van de Neuropsychiatrie afdeling. Naast NAH door verslaving worden dan ook patiënten met andere oorzaken van NAH geïndiceerd, waaronder ouderen met neuropsychiatrische problematiek. Als klinisch neuropsycholoog zal je hierbij intensief betrokken worden. We investeren in de doorontwikkeling van de (psycho-)diagnostiek, behandelfunctie en zorgpaden voor deze afdeling, omdat na de periode van behandeling of revalidatie nog veel te bereiken is in het leven van patiënten.
Binnen Juliana-Oord werken psychiaters, psychologen, (sociaal-psychiatrisch) verpleegkundigen, artsen, vaktherapeuten en trainers intensief samen rondom de patiënt en naastbetrokkenen.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • een zeer bijzondere werkplek voor iemand die graag op alle terreinen van de klinische neuropsychologie werkzaam wil zijn en binnen het vakgebied wil innoveren;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 70 (minimaal € 4.084,- en maximaal € 6.373,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • klinisch (neuro)psychologen hebben een persoonlijk studiebudget t.b.v. de herregistratie van € 1.800,- per jaar;
 • onze gedragswetenschappers zijn georganiseerd in vakgroepen per regio die een aantal keer per jaar bijeenkomen. Daarnaast is er een jaarlijks symposium voor alle gedragswetenschappers van GGz Centraal. En tenslotte bestaat er de PSG (Psycholoog Specialisten van GGz Centraal) die de belangen behartigt van alle K(N)Pers binnen de organisatie;
 • een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • een BIG registratie als klinisch neuropsycholoog,
 • kennis van en ervaring met volwassenen en ouderen met psychische problematiek, verslaving en/of NAH en daarbij interesse en deskundigheid in het onderzoek en de diverse behandelmogelijkheden van de diverse doelgroepen;
 • een flexibele instelling, transparant in je handelen, innovatief, communicatief vaardig en gericht op samenwerking;
 • je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vakgebied en gericht op het bijhouden daarvan door bijscholing;
 • bezit van een rijbewijs en vervoermiddel is wenselijk.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Elisa Combe (psychiater en hoofd behandelzaken van het cluster Zorgopschaling): 06-12318980, met Bert Tijssen (hoofd bedrijfsvoering): 06-40848816, of met Karin Tobias (klinisch psycholoog): 06-23437762. Zij nemen graag de tijd voor je.

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
 
Sluitingsdatum: 21-01-2020
Doorsturen