ANIOS Ouderenpsychiatrie Lelystad (32-36 uur)

Regio: Lelystad
Psychiaters en artsen
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Als ANIOS draag je, in samenwerking met de psychiater, de klinisch geriater en het verpleegkundig team, de verantwoordelijkheid voor de behandeling voor iedere patiënt binnen de klinische opname afdeling Gerontopsychiatrie in Lelystad. Als behandelaar geef jij vorm aan de gehele psychiatrische zorg voor mensen vanaf 60 jaar. Je krijgt te maken met een grote veelzijdigheid en verscheidenheid aan psychiatrische problematiek.

In multidisciplinaire samenwerking verricht je intakes, stel je een diagnose, bepaal je de indicatie en (waar mogelijk) stel je samen met de patiënt een behandelplan vast. Ook verricht je de benodigde handelingen rondom het ontslag. Belangrijk aandachtspunt is het betrekken van het systeem van de patiënt bij onderzoek en behandeling. Denk hierbij aan de medicamenteuze controles, bijbehorende onderzoeken (farmacotherapie) en het zorgdragen voor goede afstemming van de zorg. Tijdens de behandeling zorg je voor een tijdige evaluatie en waar nodig bijstelling van de behandeling.

Je werkt met name samen met een teamleider, psychiater, klinisch geriater, maatschappelijk werker en een verpleegkundig team (+/- 17 FTE). Er heerst een gezellige en ontspannen sfeer waarin ruimte is om jezelf te zijn en te groeien en een milieu van open communicatie met wederzijds respect. De belangrijkste doelen in het komende jaar zijn verder vormgeven van familieparticipatie en het optimaliseren van de klinische omgeving, het behandelmilieu en de therapeutische setting. Je krijgt alle ruimte om hier jouw stempel op te drukken. 
Uitklappen

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde opleiding tot basisarts en BIG geregistreerd;
 • ervaring is fijn, maar je kunt ook solliciteren als je net jouw opleiding hebt afgerond;
 • je haalt energie uit het samenwerken in een multidisciplinair team en bent in staat een professionele mening te vormen en deze uit te dragen;
 • collegialiteit, humor en goede communicatieve vaardigheden;
 • in het bezit van een rijbewijs.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 32 tot 36 uur per week, voor onbepaalde tijd; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een baan als arts met een snelstroom aan leereffecten, goede werkbegeleiding en wekelijks supervisie van een psychiater;
 • sneller kans op een opleidingsplek binnen de A-opleiding tot psychiater bij GGz Centraal;
 • de werkzaamheden vinden plaats tussen 8:30 - 22:00 uur, daarnaast draai je mee in de bereikbaarheidsdienst;
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • wij bieden een pakket uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, uitgebreide informatie kan je vinden op werkenbijggzcentraal.nl
Uitklappen

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

In Flevoland hebben wij de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 7 gebiedsteams: 4 in Almere, 3 in Lelystad en 1 in de Noordoostpolder. Naast de gebiedsteams hebben wij een regio breed opererende 24-uurs crisisdienst en een IHT-team. Indien opname noodzakelijk is, kan dat in een van onze open of gesloten klinieken. De gesloten kliniek is gehuisvest in Almere en de open klinieken in Lelystad.

We leveren outreachende en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van cliënten vaak in samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners). We werken vanuit de “herstelondersteunende zorg”-gedachte.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Rienk Brandsma (teamleider) 06- 23093745. Hij neemt graag de tijd voor je! 

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 20-03-2020
Doorsturen