Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ-Psycholoog Persoonlijkheidsstoornissen Harderwijk (24 uur)

Heb jij als gz-psycholoog/psychotherapeut binnenkort veel inbreng op de behandeling en de diagnostiek binnen het Ambulatorium in Harderwijk?Als gz-psycholoog werk je in een multidisciplinair specialistisch GGZ team en behandel je in teamverband patiënten met complexe persoonlijkheidsproblematiek. Je biedt individuele ...

 • Regio: Harderwijk
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Heb jij als gz-psycholoog/psychotherapeut binnenkort veel inbreng op de behandeling en de diagnostiek binnen het Ambulatorium in Harderwijk?
Als gz-psycholoog werk je in een multidisciplinair specialistisch GGZ team en behandel je in teamverband patiënten met complexe persoonlijkheidsproblematiek. Je biedt individuele behandelingen en ook groepstherapieën, daarbij werk je nauw samen met een co-therapeut en ook met het netwerk van de patiënt.

Je integreert ambulante behandeling en deeltijdbehandeling binnen de verschillende zorglijnen, je werkt 'evidence based' en je doet (psycho)diagnostische onderzoeken. Effectmeting, een continue ontwikkeling en het uitwisselen van kennis en ervaring met collega’s en externe professionals is voor jou de gewoonste zaak. E-health zet je in t.b.v. de behandeling van persoonlijkheidsstoornissen en je gaat participeren in het team Dialectische gedragstherapie.

Netwerken is een onderdeel van jouw werk, waarbij je o.a. nauw samenwerkt met de verwijzende huisartsen in de regio. Je hebt een rol vanuit de zorglijn door consultatieve psychiatrie te verzorgen in het ziekenhuis St. Jansdal te Harderwijk. Daarbij werk je samen met de collega’s specialisten (o.a. in een poli seksuologie) in het ziekenhuis.

Werken in ons team op deze polikliniek betekent dat je volop jouw innoverend vermogen kunt inzetten, dat de samenwerking met collega’s open en toegankelijk is, dat jouw mening er toe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg aan patiënten.
 
Jouw werkzaamheden in het kort:
 • je doet intakes en je ontwikkelt en stelt behandelplannen op samen met het multidisciplinaire team. Ook evalueer je de behandelplannen en indien nodig stel je deze bij;
 • nadrukkelijk de samenwerking op zoeken met het netwerk van de patiënt staat hoog op de agenda;
 • je voert psychodiagnostisch onderzoek uit, je interpreteert de resultaten, en je schrijft een onderzoeksrapport;
 • je geeft individuele en/of groepsbehandelingen/therapieën;
 • verder lever je een bijdrage aan de evaluatie en het bijstellen van het beleid van de zorglijn;
 • ook werkbegeleiding en supervisie aan gz-psychologen in opleiding hoort erbij.

Wat heb je nodig?

 • (bijna) afgeronde opleiding tot gz-psycholoog met BIG registratie;
 • kennis van -en ervaring met- de algemene en specifieke therapeutische strategieën voor de behandeling van patiënten met persoonlijkheidsstoornissen, bijvoorbeeld: schematherapie/DGT;
 • de voorkeur om zowel individueel als in groepen te behandelen;
 • lid van een van de specialistische psychotherapieverenigingen, met speciale voorkeur voor de NVGP.

Wat mag je verwachten?

Je vindt bij ons een dynamische baan! Korte lijnen zijn kenmerkend voor ons team plus mogelijkheden voor ontplooiing, persoonlijke inbreng en fijne collega’s om mee samen te werken.
Verder mag je verwachten:
 • een goed inwerkprogramma en supervisie bij jouw leer/werkproces onder begeleiding van een klinisch psycholoog;
 • een actief scholingsbeleid. Trainingen en cursussen stemmen wij af op jouw behoefte en passend bij de werkplek, klik hier voor het interne trainingsaanbod;
 • doorgroei mogelijkheden via onze eigen opleiding tot psychotherapeut of klinisch psycholoog;
 • een contract voor 24 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • een salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
Wil je meer weten? Kijk op de website www.ggzcentraal.nl.

Het ambulatorium in Harderwijk/Wezep is een dynamische werkomgeving en omvat de volgende specialistische zorglijnen: persoonlijkheidsstoornissen, stemmings- en somatoforme-stoornissen, eetstoornissen, angst en dwangstoornissen, 24-uurs acuut, ADHD en autisme.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Roely de Groote (teamleider): 06-51642200, of bel met Piet Verhagen (psychiater/teamleider behandelzaken), telefoonnummer 0341-462300. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 05-11-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen