Psychiater FACT Soest/Baarn (16-36 uur)

Regio: Soest
Psychiaters en artsen
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Jij ziet als behandelaar altijd mogelijkheden voor efficiënte behandeling. Help de patiënt met jouw deskundigheid op weg naar herstel.
Je werkt in een multidisciplinair behandelteam met een collega verpleegkundig specialist, GZ psycholoog, SPV’ers, verpleegkundigen, ervaringsdeskundige, IPS en maatschappelijk werk.
 
Naast het verrichten van intakes, (diagnostische) behandeling en diverse vormen van groeps- en individuele therapie, doe je medisch-psychiatrisch onderzoek en geef je farmacotherapie.
 
Je bent een toegankelijke teamspeler, die ruimte maakt voor overleg. Bijvoorbeeld als andere medewerkers vragen hebben over een behandeling. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, denkt mee met het opstellen van het behandelplan en evalueert behandelingen. Verder lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en evaluatie van het behandelbeleid. Deelname aan en aansturen van (verbeter)projecten kan onderdeel uitmaken jouw werk.
 
Je zet jouw expertise en creativiteit graag in om obstakels te overwinnen. We staan zeer open voor ideeën om organisatie, processen en procedures verder te optimaliseren. Er is dus alle ruimte om jouw professionele en persoonlijke visie in te brengen.
 
Buiten kantoortijd ben je, net als jouw collega-psychiaters, inzetbaar als achterwacht ten behoeve van de 24-uurs bereikbaarheidsdienst voor onze regio.
 
De werkomgeving wordt gekenmerkt door korte lijnen en intercollegiaal overleg. FACT-Soest/Baarn is sinds 2013 gevestigd op het ‘Zorgplein Soest’, een gezondheidscentrum met een multidisciplinair aanbod aan zorgverleners in een ‘koninklijke’, groene omgeving. Het FACT team heeft zijn plaats in de dorpsgemeenschap goed gevonden en beweegt volop mee in de maatschappelijke en netwerk ontwikkelingen.
Uitklappen

Met elkaar

Het behandelprogramma Sociale Psychiatrie biedt ambulante behandeling en begeleiding naar herstel voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, sociale contacten, financiën, etc.). We doen dit door middel van de FACT-methodiek. De behandeling en begeleiding vindt plaats in de directe omgeving van de cliënt, daar waar hij of zij het dagelijkse bestaan moet opbouwen. Met FACT houden patiënten zich steeds vaker staande in de maatschappij, krijgen ze mogelijkheden om zelf aan hun eigen herstel te werken.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 16 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ en de AMS regeling van GGZ Centraal;
 • diensten doen hoort erbij, bereikbaarheid kun je vanuit huis organiseren;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • je bent psychiater, BIG-geregistreerd en ingeschreven in het register psychiatrie van de Medisch Specialisten Registratie Commissie;
 • heb je de opleiding tot psychiater bijna afgerond? En wil je je specialiseren in de FACT-methodiek? Ook dan gaan we graag met je in gesprek;
 • je bent geïnteresseerd in de ontwikkeling van de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek;
 • je bent enthousiast en hebt een proactieve houding;
 • je werkt pragmatisch en bent resultaatgericht;
 • je bent flexibel en werkt graag samen in multidisciplinair teamverband.

 
Je voelt je thuis in een organisatie waar ruimte is voor het nemen van eigen initiatief en ondernemen, hebt gevoel voor humor en een groot relativeringsvermogen.

Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Tjebbo Grijpma (hoofd bedrijfsvoering ambulant) 0623783773 of Truus van den Brink (hoofd behandelzaken ambulant) bereikbaar via 033- 4603500. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 12 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 07-02-2020
Doorsturen