Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zorgcoördinator Neuropsychiatrie Laren (32-36 uur)

Haal jij het beste uit het team? Heb jij een eigen visie op herstel ondersteunende zorg binnen de neuropsychiatrie en weet je sturing te geven aan de contacten met het systeem en de verwijzers?Als zorgcoördinator werk je nauw samen met de teamleider en het verpleegkundig team. Je begeleidt patiënten individueel en ...

 • Regio: Laren
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Haal jij het beste uit het team? Heb jij een eigen visie op herstel ondersteunende zorg binnen de neuropsychiatrie en weet je sturing te geven aan de contacten met het systeem en de verwijzers?

Als zorgcoördinator werk je nauw samen met de teamleider en het verpleegkundig team. Je begeleidt patiënten individueel en tijdens groepsprocessen gedurende het verblijf in de kliniek. Jij bent de spil in de behandeling, je coördineert de zorg rondom de patiënt en je bent verantwoordelijk voor het tot stand komen van het behandelplan. Voor de teamleden ben je adviserend en ondersteunend, ook t.a.v de zorgdossiers.

Als geen ander weet je wat er speelt, dit betreft niet alleen de patiënten en je collega’s, ook hun naasten en de verwijzers heb je goed in beeld. Je bent scherp op het onderhouden van contacten en op zorgafstemming m.b.t. vervolgbehandeling. Energie steken in wat goed gaat en mogelijkheden zien voor verbetering, daar ben je goed in.

Je komt te werken in een deskundig multidisciplinair team dat o.a. bestaat uit collega verpleegkundigen, coördinator, teamleider, verpleegkundig specialist en artsen. In de zorgketen werk je samen met o.a. maatschappelijk werk, ergotherapie, fysiotherapie en huisarts. Samen werken we aan een intensievere samenwerking met de afdeling ouderenpsychiatrie in Hilversum.

Wat heb je nodig?

Kennis en kunde met betrekking tot verslavingszorg in combinatie met neuropsychiatrische stoornissen is een voordeel, maar heb je dit niet: een mens is nooit te oud om te leren. We helpen je graag bij je verdere ontwikkeling.
Wel vragen wij:
 • een diploma verpleegkundige niveau 6, met een geldige BIG registratie of SPH opleiding met aantekening GGz Agoog;
 • een flexibele en creatieve werkhouding, alert op de kwaliteit van de geboden zorg;
 • wenselijk is dat je kennis hebt  in het coördineren van behandeling en zorg.
Belangrijke competenties voor deze baan zijn: goede contactuele vaardigheden, empathisch vermogen, flexibele en proactieve instelling, overtuigingskracht, humor, stressbestendigheid en kunnen samenwerken;

Kortom, je bent een gezellig mens, die anderen begrijpt en je weet steeds de juiste attitude neer te zetten. Een voorbeeldfunctie dat wil je en kun je zijn.

Wat mag je verwachten?

Je komt te werken op een mooi gelegen locatie, in een gezellig deskundig team, waar we je graag een vast contract aanbieden.
En:
 • en fulltime contract voor 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 50 (minimaal € 2.154,- en maximaal € 3.571,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • goede, flexibele arbeidsvoorwaarden, meer hierover vind je op werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. De kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Juliana-Oord ligt op een prachtige locatie in Laren, midden in de bossen en  heide van het Gooi.
Wij zijn een boven regionaal expertise centrum met de zorgpaden psychiatrie & verslaving, detox  en neuropsychiatrie. Binnen GGZ Centraal is Juliana-Oord dé kliniek waar het specialisme ten aanzien van verslavingsproblematiek in combinatie met psychiatrische- en neuro psychiatrische stoornissen behandeld wordt. 

Het ontmoedigen van middelengebruik is een van onze speerpunten. Het betreft patiënten met ernstige recidiverende stoornissen, met problematiek op verschillende levensgebieden. Zowel met een gebrekkig ziekte-inzicht als een lage zorgmotivatie, met raakvlakken naar verslavingen, forensische en langdurige psychiatrie die door de ernst van de problematiek tijdelijk intensievere behandeling nodig hebben in een klinische setting, zodat er binnen deze setting goede diagnostiek verricht en behandeling geboden kan worden.
Juliana-Oord (Laren) vormt samen met de Rembrandthof (Hilversum) en de Mauritzhof (Bussum) de RVZe Gooi en Vechtstreek. 
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Schroom niet en neem vrijblijvend contact op met  Johan Ballast of Guido Zomer (Teamleiders zorg), bereikbaar via  telefoonnummer 035- 5390411. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 07-11-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen