Doorsturen
 
Doorsturen
 

Teamleider bedrijfsvoering Kinder- en Jeugdpsychiatrie Amersfoort (24-32 uur)

Op dit moment is de zorg volop in ontwikkeling met de opdracht vanuit de gemeenten integrale zorg te ontwikkelen met de visie: zorg dicht bij huis, zo kort als mogelijk en daar waar dat niet kan, langer en intensiever. Daarnaast oriënteren wij ons op alle veranderingen in het zorglandschap in onze regio, zoeken naar ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Op dit moment is de zorg volop in ontwikkeling met de opdracht vanuit de gemeenten integrale zorg te ontwikkelen met de visie: zorg dicht bij huis, zo kort als mogelijk en daar waar dat niet kan, langer en intensiever. Daarnaast oriënteren wij ons op alle veranderingen in het zorglandschap in onze regio, zoeken naar kansen om een bijdrage te leveren en doen voorstellen om in samenwerking met andere zorgaanbieders een functionele bijdrage te kunnen leveren met onze kennis van het specialisme aan het zo optimaal mogelijk laten functioneren van de jeugdigen in de maatschappij. Samengevat willen wij de beweging naar voren maken en onze expertise inzetten voor de jeugdigen en hun gezinnen in de regio.  Spreekt het jou aan om de ontwikkelingen binnen de zorg verder vorm te geven met de teams en de samenwerkingspartners? Wil jij laten zien wat jij in je mars hebt? Lees dan snel verder!

Als teamleider bedrijfsvoering geef je leiding aan de 9 sociotherapeuten van de twee deeltijdbehandelingen, 6-12 jaar en 12-18 jaar, voor 16 uur per week. Daarnaast participeer je 8 uur per week in de ambulante behandelingen. Voor de in- en uitstroom van de jeugdigen in de deeltijdgroepen heb je een coördinerende taak. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een adequate bedrijfsvoering wat je in samenspraak doet met collega’s, die gewend zijn zelfstandig te werken en waar nodig onderling af te stemmen. Over de dagelijkse gang van zaken heb je ook regelmatig overleg met het hoofd bedrijfsvoering van Fornhese Amersfoort/Ermelo.

Met de aankomende veranderingen heb je naast de dagelijkse gang van zaken, ook een belangrijke rol in de transformatie opdracht. Je werkt binnen de kaders van het regioteam Amersfoort en levert input voor strategie en beleid en je draagt bij aan de veranderingen. Wil je graag meer werken dan 24 uur? Uitbreiding van uren van de ambulante begeleiding van de jeugdigen behoort dan tot de mogelijkheden. 

Wat heb je nodig?

 • HBO werk- en denk niveau en beschikt over een diploma HBO V of SPH bij voorkeur aanvullend met een management opleiding of de bereidheid die te gaan volgen;
 • enige ervaring in het operationeel aansturen en coachen van een team;
 • ervaring met veranderingsprocessen;
 • relevante vakkennis van primaire en ondersteunende administratieve processen binnen de GGZ;
 • een enthousiaste en pro actieve houding met humor en relativeringsvermogen.

Wat mag je verwachten?

 • parttime contract voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd. Uitbreiding naar een fulltime dienstverband behoort tot de mogelijkheden; 
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 50 (minimaal € 2.091,- en maximaal € 3.467,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Fornhese verzorgt voor de regio’s in midden Nederland de behandeling van jeugdigen met psychiatrische problematiek in 5 regio teams. Het regioteam in Amersfoort kent 3 teams en is er voor diagnostiek en behandeling van jeugdigen in de leeftijd van 0-18 jaar en het systeem waarin ze opgroeien. Deze kinderen en jongeren kampen met een gestagneerde ontwikkeling en de behandeling richt zich op het weer op gang brengen van deze ontwikkeling. Dit gebeurt altijd met het steunsysteem en in een co-productie met een andere zorgaanbieder of wijkteam. Dit vindt plaats op de locaties in Amersfoort, maar net zo goed ook in de thuissituatie of op een van de locaties van het speciaal onderwijs in en rondom Amersfoort.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Elly Visser (hoofd bedrijfsvoering) 06-  20957722 of met met Nienke de Bree (teamleider) 06- 10607473.  Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 18-10-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen