Doorsturen
 
Doorsturen
 

Transferverpleegkundige Langdurige Zorg Amersfoort (24-32 uur)

Het betreft een nieuwe functie, jij krijgt de ruimte om jouw eigen functie op de kaart te zetten en vorm te geven. Als transferverpleegkundige heb je afwisselend werk en een belangrijke rol in het zorgproces.Wij zijn als team bezig met het uitwerken van de herstelgerichte keten binnen klinische setting ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Het betreft een nieuwe functie, jij krijgt de ruimte om jouw eigen functie op de kaart te zetten en vorm te geven. Als transferverpleegkundige heb je afwisselend werk en een belangrijke rol in het zorgproces.

Wij zijn als team bezig met het uitwerken van de herstelgerichte keten binnen klinische setting Kastanjehof en Beukenhorst op het terrein van Zon & Schild. Wij willen dit gaan doen via de ART methodiek. De intentie is om met elkaar verschillende open en gesloten afdelingen vorm te geven en het behandelaanbod zo in te richten dat de patiënt variabele keuzes heeft in wat passend is binnen zijn behandeling. Jij bent hierbij voor ons een belangrijke schakel. Het is aan jou om vraag en aanbod af te stemmen. Als transferverpleegkundige voer jij de intakegesprekken met patiënten. Je bereidt de opnames voor met het team. In samenspraak met de patiënt weet jij een passende plek te vinden binnen de herstelgerichte langdurige keten. Daarbij ga je de samenwerking met onze ketenpartners (binnen en buiten de organisatie) aan en zorg je voor een duurzame samenwerking. 

Je komt terecht in een fijn team waarin iedereen veel regieruimte en verantwoordelijkheden kent. Het team bestaat uit een psychiater, een gz-psycholoog, een psycholoog in opleiding tot gz-psycholoog, verpleegkundige specialist en verpleegkundigen. Twee van de verpleegkundigen zijn in opleiding tot verslavingsverpleegkundigen. Iedereen is betrokken bij de grote veranderingen die gaan komen. Voor deze functie ben je voor 24 uur per week transferverpleegkundige en de overige uren werk je als verpleegkundige in ons team. 

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde opleiding hbo-v, aangevuld met een opleiding tot transferverpleegkundige (BIG-geregistreerd);
 • een aantal jaren ervaring in de specialistische of ambulante GGZ zou fijn zijn;
 • een analytisch vermogen en bent in staat om overstijgend te denken en handelen en een hoge mate van zelfreflectie;
 • rustige uitstraling, duidelijkheid, overtuigingskracht en geduld;
 • zelfstandig kunnen werken en als betrokken teamlid actief meedenken over de verdere ontwikkeling, professionalisering en certificering;
 • thuis voelen in een organisatie waar ruimte is voor het nemen van eigen initiatief, ondernemen en gevoel voor humor;
 • deze vorm van werken vraagt van je dat je de zorg goed kunt inplannen en goede administratie kunt voeren.

Wat mag je verwachten?

 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 24 - 32 uur per week voor (on)bepaalde tijd;
 • gaat jouw voorkeur uit naar een fulltime dienstverband, dan bespreken wij graag de combinatie mogelijkheden met andere vacatures;
 • betrokkenheid bij het vormen van je eigen rooster door middel van een digitale planning;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 50 (minimaal € 2.154,- en maximaal € 3.571,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren en goede collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

De afdeling High Care is gevestigd in het gebouw Kastanjehof en omvat vier specialistische behandelprogramma’s met ieder een specifieke expertise. De vier behandelprogramma's zijn: High Intensive Care, Medium Care, Langdurige Herstelgerichte Zorg en is er een samenwerking met De Voorde, (de Forensische Psychiatrie). Deze vacature richt zich op de langdurige herstelgerichte zorgketen. 

Algemene speerpunten binnen de kliniek zijn de ontwikkeling van de High Intensieve Care zorg-unit, het uitrollen van een herstelgericht aanbod binnen de langdurige zorg keten, het terugdringen van dwang en drang, het ontmoedigen van middelenmisbruik en het aanbieden van een passend aanbod aan dagbesteding. Als kernwaarde van onze dienstverlening staan we voor herstel ondersteunende en gastvrije zorg. 

Vanuit het project ''Lonkend perspectief'' is het deelproject herstelgerichte langdurige keten ontwikkeld. Samen met de kliniek Beukenhorst staan we voor de uitdaging om een langdurige behandelketen te vormen waarin patiënten een perspectief wordt geboden in behandeling en activering. Binnen Kastanjehof zijn er voor de Langdurige Zorg drie gesloten afdelingen en één open afdeling, waarbij we flinke stappen te zetten hebben in de vormgeving van de langdurige keten. De uitdaging ligt in het vormen van een heldere visie binnen de verschillende afdelingen (binnen Kastanjehof langdurige behandeling) en daarnaast het mede ontwikkelen/vormgeven van de ART (Active Recovery Triad) methodiek.  

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Tijtske Teertstra en Eva Heuveling (verpleegkundigen) via 033-4609417 of Rolienke de Bruine (teamleider) 06- 12553312. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 31-10-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen