Doorsturen
 
Doorsturen
 

Psycholoog Acute Opname Ouderen Amersfoort (16-24 uur)

Wil jij meebouwen aan een nieuw op te zetten behandelgroep acute opname voor kwetsbare ouderen? Lees dan snel verder!  In de regio Amersfoort gaan we binnenkort starten met een opnameafdeling voor kwetsbare ouderen met psychiatrische problematiek (angst, paniek, gedragsstoornissen, verslaving) op locatie ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau:
 • Aantal uren per week: 16 - 24 uur

Wat ga je doen?

Wil jij meebouwen aan een nieuw op te zetten behandelgroep acute opname voor kwetsbare ouderen? Lees dan snel verder! 

In de regio Amersfoort gaan we binnenkort starten met een opnameafdeling voor kwetsbare ouderen met psychiatrische problematiek (angst, paniek, gedragsstoornissen, verslaving) op locatie Kastanjehof. We kunnen op deze gesloten afdeling tien patiënten opnemen, naast acute opname is er ook ruimte voor diagnostisch onderzoek. Onze uitdaging is om deze ouderen binnen drie maanden te stabiliseren zodat ze weer naar huis kunnen; al dan niet met begeleiding van onze collega’s van het ambulante team ouderenpsychiatrie Eemland.

We bieden 24/7 zorg waarin jij als psycholoog (mede)verantwoordelijk bent voor goede en passende behandeling. Als psycholoog voer je intakgesprekken, geef je behandelindicaties en adviezen aan patiënten. Je verricht psychodiagnostiek bij de ouderen en je betrekt altijd de naasten in de behandelingen. Op deze nieuw op te zetten afdeling telt jouw inbreng, je durft veranderingen voor te stellen en in te voeren en denkt actief mee over de invulling van de afdeling. 

Je komt te werken in een nieuw multidisciplinair team dat o.a. bestaat uit verpleegkundigen, coördinator, teamleider, verpleegkundig specialist en artsen. In de zorgketen werk je samen met o.a. maatschappelijk werk, ergotherapie, fysiotherapie en huisarts. Met de verwijzers heb je regelmatig ZorgAfstemmingsGesprekken(ZAG).  

Kortom: een mooie baan waarin je een belangrijke rol speelt bij het ontwikkelen van een behandelmilieu en jouw persoonlijke ervaringen en ideeën kunt omzetten in een doelgerichte behandeling.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde WO opleiding tot psycholoog of orthopedagoog;
 • basisaantekening Psychodiagnostiek NIP (BAPD). Daarnaast heb je bij voorkeur een aanvullende therapie opleiding (bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie of EMDR);
 • ervaring en/of affiniteit met psychiatrische problematiek van ouderen;
 • lid van de VGCT, of in opleiding zijn tot VCGT therapeut is een voordeel;
 • rijbewijs en eigen vervoer. 

Wat mag je verwachten?

 • fulltime/parttime contract voor 24 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • een gecombineerde functie tot een fulltime dienstverband behoort eventueel tot de mogelijkheden;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroepsalaris 60 (minimaal € 2.793,- en maximaal € 4.355,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of mail mail dan naar Lisette Versteeg (Teamleider) via 06 209 099 49/ l.versteeg@ggzcentraal.nl of bel met Hanneke du Mortier (Hoofd behandelzaken) via 033 460 95 89. Zij nemen graag de tijd voor je!

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 17-10-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen