Doorsturen
 
Doorsturen
 

Teamleider Bedrijfsvoering Expertisecentrum Autisme Deeltijd en Kliniek Jeugd Amersfoort (24-32 uur)

Heb jij graag invloed op de kwaliteit van de zorg voor onze patiënten? Geef jij graag leiding aan een gemotiveerd en enthousiast team? Lees dan snel verder!Als teamleider bedrijfsvoering ben je de direct leidinggevende van de kliniek Emerhese Jeugd en deeltijd Emerhese volwassenen. Het team bestaat uit ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Staf en management
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Heb jij graag invloed op de kwaliteit van de zorg voor onze patiënten? Geef jij graag leiding aan een gemotiveerd en enthousiast team? Lees dan snel verder!

Als teamleider bedrijfsvoering ben je de direct leidinggevende van de kliniek Emerhese Jeugd en deeltijd Emerhese volwassenen. Het team bestaat uit sociotherapeuten en verpleegkundigen in totaal 11 fte. Hierin werk je nauw samen met het hoofd behandelprogramma, behandelaar en collega teamleider van de kliniek Emerhese voor volwassenen. Het team is gewend om zelfstandig te werken en zij weten elkaar te vinden als dit nodig is. Jij zorgt voor een adequate bedrijfsvoering en betrekt het team daar actief bij. In het behandelproces coördineer je de aanmeldingen en participeer je in de intake procedure. Wil je graag meer dan 24 uur werken? De combinatie tot mede uitvoering geven van behandeling/ gesprekken behoort tot de mogelijkheden. 

Naast de dagelijks bedrijfsvoering denk je actief mee over de strategie en beleidsontwikkeling voor je afdelingen en voor het Centrum in het algemeen. Het Centrum is volop in ontwikkeling en samen met het team geef jij deze ontwikkelingen verder vorm. Als teamleider bedrijfsvoering heb je hierin een voortrekkersrol en vertaal je de plannen en ideeën naar een project. Naast de interne ontwikkelingen is het uitbreiden van een extern netwerk een essentieel onderdeel van jouw taken. 

Wat heb je nodig?

 • HBO werk- en denk niveau en beschikt over een diploma HBO V of SPH bij voorkeur aanvullend met een management opleiding of de bereidheid die te gaan volgen;
 • enige ervaring in het operationeel aansturen en coachen van een team;
 • ervaring met veranderingsprocessen;
 • relevante vakkennis van primaire en ondersteunende administratieve processen binnen de GGZ;
 • een enthousiaste en pro actieve houding met humor en relativeringsvermogen;

Wat mag je verwachten?

 • fulltime/parttime contract voor 24 tot 32 uur per week voor onbepaalde tijd. 
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 50 (minimaal € 2.091,- en maximaal € 3.467,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Emerhese is het expertise centrum van GGZcentraal voor diagnostiek en behandeling voor jong volwassenen en volwassenen met Autisme Spectrum problematiek. De mogelijkheden voor behandeling variëren van zowel ambulant tot deeltijd of klinisch. Voor onze klinische afdeling jong volwassen met 12 plaatsen en voor onze deeltijd volwassen met 8 plaatsen zoeken wij een teamleider die samen met 2 multidisciplinaire teams de behandelingen vorm geeft.

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Marjolein Lambooy (hoofd behandelprogramma) 06-23334287 of met Nienke de Bree (teamleider) 06- 10607473. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 14-10-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen