Doorsturen
 
Doorsturen
 

Psycholoog Stemming- en Angststoornissen Amersfoort (32-36 uur)

Ben jij een enthousiaste psycholoog, met hart voor patiënten met een stemming- en angststoornis? En wil jij in een prettige werkomgeving een bijdrage leveren aan ons behandelprogramma? Lees dan snel verder! Als psycholoog heb je individueel contacten met de patiënten, je voert intake gesprekken en ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een enthousiaste psycholoog, met hart voor patiënten met een stemming- en angststoornis? En wil jij in een prettige werkomgeving een bijdrage leveren aan ons behandelprogramma? Lees dan snel verder! 

Als psycholoog heb je individueel contacten met de patiënten, je voert intake gesprekken en geeft behandelindicaties af. Je voert cognitieve gedragstherapie uit bij de patiënten, individueel en in groepsverband. Daarnaast is het ook mogelijk om andere therapieen en trainingen te geven, zoals Comet en slaapritme traningen. Wij bekijken met jou de mogelijkheden.

Binnen het behandelprogramma zijn wij bezig met het opstarten van een ambulante vaardigheden groep, continuiteit in aanbod organiseren en het implementeren van het lonkend perspectief. Als psycholoog vragen wij jou om actief mee te denken om het behandelprogramma nog bter vorm te geven. 

Je bent onderdeel van het behandelteam dat bestaat uit 2 klinisch psychologen, 2 gz psychologen, 3 psychologen, 1 piog, 1 arts, 1 psychiater, 1 spv-er en 3 sociotherapeuten. Daarnaast is er een klein team dat zich volledig richt op de behandeling van patiënten met bipolaire stoornissen. 

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde academische opleiding tot psycholoog of orthopedagoog;
 • met behaalde basisaantekening psychodiagnostiek;
 • gezien de aard van de functie zoeken wij iemand die zich snel kan invoegen en zich nieuwe vaardigheden snel eigen maakt;
 • een aanvullende opleiding en ervaring in het geven van cognitieve gedragstherapie heeft onze voorkeur;
 • je hebt goede contactuele eigenschappen, bent stressbestendig en meegaand.

Wat mag je verwachten?

 • fulltime/parttime contract voor 32-36 uur per week voor bepaalde tijd. Voor de duur van 1 jaar) en de mogelijkheid tot verlenging; 
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.793,- en maximaal € 4.355,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • goede werkbegeleiding en supervisie; 
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en vergoeden de kosten. 

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.

Het programma stemming- en angststoornis is vanaf 1 januari 2019 onderdeel van het cluster ambulant. Het cluster ambulant bestaat uit 6 FACT teams, een DVI team, ouderen ambulant en het programma persoonlijkheidsstoornissen.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Linda Honig (teamleider) 06- 83008863. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl;

Reageren kan tot 11-10-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen