Doorsturen
 
Doorsturen
 

Medewerker Functioneel Beheer Amersfoort (24-32 uur)

Heb jij al meerdere jaren werkervaring als functioneel beheerder binnen een grote (zorg)organisatie?  Of ben jij net een aantal jaar werkzaam als functioneel beheerder? Lees dan snel verder! Wij zoeken momenteel 2 nieuwe collega’s en hebben daarom ruimte voor een junior en een senior medewerker functioneel beheer ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Staf en management
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Heb jij al meerdere jaren werkervaring als functioneel beheerder binnen een grote (zorg)organisatie?  Of ben jij net een aantal jaar werkzaam als functioneel beheerder? Lees dan snel verder! Wij zoeken momenteel 2 nieuwe collega’s en hebben daarom ruimte voor een junior en een senior medewerker functioneel beheer voor de zorgadministratie. 

Als medewerker functioneel beheer ben jij het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers bij alle vragen en problemen die zij hebben ten aanzien van applicaties en systemen. Je lost de vragen die binnen komen op of zet de vraag door naar de juiste afdeling. Ook bewaak je de voortgang van de vraag en houd je de eindgebruiker op de hoogte. Naast het ondersteunen van de gebruikers ben je ook bezig met het inrichten, testen en verbeteren van applicaties en werkprocessen.  Als procedures en werkprocessen veranderen pas jij de werkinstructies aan. Verder geef je trainingen, op het gebied van USER, aan de eindgebruikers. Technische- en procesmatige innovaties zijn jou niet vreemd, je blijft graag op de hoogte en je ziet kansen om dit te vertalen naar verbetermogelijkheden binnen de afdeling. 

Als senior medewerker functioneel beheer ben je naast bovenstaande werkzaamheden ook verantwoordelijk voor het coördineren en aansturen van het team. Ook ben je het aanspreekt punt als het gaat om de zorgapplicatie USER. Daarnaast vragen wij een actieve bijdrage in het doen van concrete voorstellen tot verbetering van de (bestaande) processen. 

Je werkt binnen het vakcentrum financiën, administratie, informatievoorziening (FAI). Het vakcentrum verzorgt de centrale verwerking en facturatie van de zorgregistratie en de financiële transacties voor de RVZe’s en de overige vakcentra. Op de afdeling zorgadministratie werken 15 collega’s in twee teams: functioneel beheer en facturatie & registratie. De afdeling werkt aan het optimaliseren van de processen, rekening houdend met wet- en regelgeving. Het team functioneel beheer bestaat uit 5 medewerkers, de sfeer is prettige en informele sfeer. 

Wat heb je nodig?

 • een HBO werk- en denkniveau, met minimaal een afgeronde MBO opleiding; 
 • werkervaring als (junior) functioneel beheerder; 
 • ervaring met het werken in een complexe omgeving binnen een grote organisatie;
 • kennis van ons EPD USER (voor de senior functie een eis) en belangrijk is dat je snel een administratief systeem vanuit beheerders en gebruikersoogpunt eigen kunt maken;
 • in staat om verder te denken dan standaardoplossingen en komt met creatieve ideeën om verbeteringen te realiseren;
 • goede communicatieve vaardigheden om met de eindgebruikers te communiceren. 

Wat mag je verwachten?

 • parttime contract voor 24-32 uur per week voor bepaalde tijd. Voor de duur van 1 jaar);
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45-55 (minimaal € 1.843,- en maximaal €3894,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek) inschaling is afhankelijk van jouw werkervaring;
 • actief scholingsbeleid en de mogelijkheid om trainingen te volgen; 
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

Het vakcentrum financiën, administratie, informatievoorziening (FAI) verzorgt de centrale verwerking en facturatie van de zorgregistratie en de financiële transacties voor de RVZe’s en de overige vakcentra. Bij de onderdelen van het vakcentrum: zorgadministratie, financiële administratie, planning & control, vakspecialisten, staf en secretariaat, werken ca. 50 mensen.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel dan met Geert Segers, Functioneel applicatiebeheerder User, 033-4609379. Hij neemt graag de tijd voor je. 

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 30-09-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen