Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige Langdurige Ouderenpsychiatrie Amersfoort (16-32 uur)

Bied jij warme en belevingsgerichte zorg met de nodige humor, creativiteit en doorzettingsvermogen? Dan ben je binnen de Ouderenpsychiatrie op je plek.Je begeleidt en ondersteunt ouderen met psychiatrische en somatische problematiek binnen de afdeling Eikenstaete A, waar 17 patiënten verblijven. Daarnaast is ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 16 - 32 uur

Wat ga je doen?

Bied jij warme en belevingsgerichte zorg met de nodige humor, creativiteit en doorzettingsvermogen? Dan ben je binnen de Ouderenpsychiatrie op je plek.

Je begeleidt en ondersteunt ouderen met psychiatrische en somatische problematiek binnen de afdeling Eikenstaete A, waar 17 patiënten verblijven. Daarnaast is er een palliatieve unit waar 2 terminale patiënten opgenomen kunnen worden. 

Jouw missie is om hen de laatste levensfase zo veilig, comfortabel en plezierig mogelijk door te laten maken. Dat doe je door het ondersteunen tijdens de alledaagse handelingen, het verrichten van verpleegtechnische vaardigheden, het bieden van dagbesteding en het geven van warme zorg.

Je wordt onderdeel van een hecht team van circa 15 medewerkers, met ieder hun eigen persoonlijkheid, ervaring en insteek. Onze gemeenschappelijke noemers zijn vakkundigheid, betrokkenheid bij de patiënt, collegialiteit, stressbestendigheid en humor. We helpen je graag om bekend te worden in palliatieve/terminale zorg, onder andere door middel van trainingen.
 
Heb je affiniteit met ouderenpsychiatrie en ook in het begeleiden van de laatste levensfase? Solliciteer vandaag nog, wij maken graag een afspraak met je. Wil je liever eerst een (halve) dag meelopen? Om kennis te maken met het team en ons werk? Dan organiseren we dat graag voor je.

Wat heb je nodig?

Ook onder wisselende werkdruk weet jij met de nodige humor, creativiteit en doorzettingsvermogen warme en belevingsgerichte zorg te bieden. Daarbij werk je graag zelfstandig maar ook in teamverband.

Verder heb je nodig:
 • afgeronde MBO-opleiding verpleegkundige (niveau 4) en BIG-geregistreerd (of lopende in die procedure);
 • relevante werkervaring is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk;
 • de bereidheid om zowel dag-, avond- als nachtdiensten te werken;
 • het werken met een computer is jou niet vreemd.

Wat mag je verwachten?

 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 20 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • bij interesse bestaat de mogelijkheid om de opleiding tot HBO-V te volgen;
 • herregistratie BIG krijg je vergoed;
 • uitstekende flexibele arbeidsvoorwaarden, meer hierover vind je op www.werkenbijggzcentraal.nl;
 • conform het beleid van GGz Centraal vragen wij voor deze functie een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag), wij vragen aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Het klinische programma voor langdurige psychiatrie Ouderen biedt diagnostiek en behandeling voor patiënten binnen de gespecialiseerde GGZ. Op het terrein van Zon & Schild is een groot klinisch aanbod te vinden. Er verblijven op dit moment ruim 250 patiënten op deze locatie.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel of app dan tot 23 augustus met Anita Slagter, verpleegkundige op Eikenstaete via 06 830 084 56 of mail na 19 augustus naar Lisette Versteeg (teamleider) via l.versteeg@ggzcentraal.nl / WhatsApp kan ook, naar 06 209 099 49.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 15-10-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen