Doorsturen
 
Doorsturen
 

Sociotherapeut Kinder- en Jeugdpsychiatrie 6-12 jaar Nunspeet (24-32 uur)

Voor de zwangerschapsvervanging van onze collega zoeken wij een sociotherapeut met oor, oog en hart voor de kinderen. Ben jij dit? Lees dan snel verder!Als sociotherapeut draag jij zorg voor het sociotherapeutisch klimaat op de groep. Je draagt bij aan de begeleiding en (deeltijd) behandeling van kinderen met ...

 • Regio: Nunspeet
 • Vakgebied: Begeleiding/agogie
 • Opleidingsniveau:
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Voor de zwangerschapsvervanging van onze collega zoeken wij een sociotherapeut met oor, oog en hart voor de kinderen. Ben jij dit? Lees dan snel verder!

Als sociotherapeut draag jij zorg voor het sociotherapeutisch klimaat op de groep. Je draagt bij aan de begeleiding en (deeltijd) behandeling van kinderen met psychiatrische problematiek in de leeftijd van 6-12 jaar. Je bent 'persoonlijk begeleider' van een aantal kinderen, waarbij je intensief samenwerkt met ouders, de school en andere betrokken instanties. Je gaat zo veel mogelijk zorg op maat bieden, afgestemd op de individuele behoeften van het kind en de ouders.

Verder ondersteun jij het team in het zorgdragen voor een veilig behandelklimaat. Je werkt in een het multidisciplinaire team waar je optimaal vorm kunt geven aan de behandeling en samenspraak met elkaar. Het team bestaat uit 3 sociotherapeuten, een psychiater, klinisch psycholoog, gz-psycholoog, systeemtherapeut, vaktherapeuten en een stagiaire. Dit jaar geven wij onder andere vorm de implementatie van het positieve gezondheidsmodel van Machteld Huber en is er aandacht voor destigmatisering en lifestyle.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde hbo opleiding zoals SPH/ggz-agoog of verpleegkunde niv. 5 (BIG geregistreerd);
 • kennis van de psychopathologie en ontwikkelingspsychologie;
 • aantoonbare ervaring in het werken in de kinder- en jeugdpsychiatrie (leeftijdscategorie 6-12 jaar);
 • ervaring in het werken met competentiegerichte modellen en/of Non Violence Resistance;
 • systemisch kunnen denken en participeren in de verder ontwikkeling van bestaande systemen;
 • reflectie op eigen handelen.

Wat mag je verwachten?

 • parttime contract voor 24-32 uur per week voor de duur van 3-6 maanden;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal Fornhese is een aanbieder van specialistische jeugd ggz aan kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese Nunspeet biedt deeltijdbehandeling voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar met psychiatrische problematiek. Deze kinderen zijn vastgelopen in verschillende mileu's thuis, op school en in contact met leeftijdsgenoten. 

De kinderen kunnen hulp nodig hebben om leeftijdsadequaat gedrag vast te houden of op te pakken in de thuissituatie, op school en in de omgang met leeftijdsgenoten. Wanneer de inzet van Intensieve psychiatrische gezinsbegeleiding hiervoor nodig is dan kunnen wij dit tijdens en/of als nazorg van de deeltijdbehandeling bieden. Binnen de deeltijdbehandeling vinden wij het belangrijk dat er aandacht is voor school en vrijetijdsbesteding. De groep wordt binnen de behandeling ingezet als middel, zodat de kinderen kunnen oefenen met elkaar en van elkaar kunnen leren. De deeltijdbehandeling is een systemische behandeling, waarin ouders intensief betrokken worden.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Nienke de Bree-van Oosterom (teamleider) 06- 10607473. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 25-11-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen