Doorsturen
 
Doorsturen
 

Ambulant Verpleegkundige Gebiedsteam Almere (24-36 uur)

Ben jij een ambitieuze verpleegkundige, die graag meewerkt in nieuwe ontwikkelingen en het leuk vindt onderdeel te zijn van een pionierend bedrijf? Heb je een flexibele houding en wordt je enthousiast van innoveren? Wij zoeken zelfstandig werkende mensen, met een gezond verantwoordelijkheidsgevoel, die het leuk vinden ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een ambitieuze verpleegkundige, die graag meewerkt in nieuwe ontwikkelingen en het leuk vindt onderdeel te zijn van een pionierend bedrijf? Heb je een flexibele houding en wordt je enthousiast van innoveren? Wij zoeken zelfstandig werkende mensen, met een gezond verantwoordelijkheidsgevoel, die het leuk vinden deel te zijn van een jong en energiek team.
 
Als verpleegkundige ben je actief betrokken bij de indicatie, behandeling en behandelevaluatie van cliënten met verslavingsproblematiek. Je bent behandelaar en hebt zodoende een cruciale rol in het zorgtraject van de cliënt. Als behandelaar werk je binnen een medisch model en draag je de verantwoordelijkheid voor de periode van detox tot aan vervolgprogramma. Je begeleidt onder leiding van een verpleegkundig specialist cliënten in de fase van detox.
 
Je bent lid van multidisciplinaire teams waar ook een psychiater, (verslavings)artsen, gz-psychologen, verpleegkundigen, casemanagers, SPV e.a. aan deelnemen. Je participeert in samenwerkingsverbanden met (ggz) partners. Samen met het team bewaak je de kwaliteit en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de verslavingspsychiatrie.

Wat heb je nodig?

Je bent een enthousiaste verpleegkundige die in het team ruimte neemt en geeft voor eigen initiatief en ondernemen. Je hebt  affiniteit met de verslavingszorg. Gezien de doelgroep zoeken we een medewerker die zich thuis voelt bij culturele diversiteit. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en behoudt overzicht in hectische situaties. Je kunt zowel zelfstandig als in multidisciplinair teamverband werken. Daarnaast ben je in de taakuitoefening proactief, flexibel en stressbestendig.

Verdere functie-eisen: 
 • je beschikt over een afgeronde opleiding tot verpleegkundige (niveau 5);
 • je bent BIG geregistreerd;
 • je hebt affiniteit met de doelgroep;
 • je bezit kennis over detoxificatie en de klachten die hierbij horen. Je bent in staat om hierop te anticiperen en tijdig de zorg op te schalen;
 • je hebt interesse in de combinatie somatiek en GGZ.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een contract voor 24-36 uur per week, in eerste instantie voor bepaalde tijd (met uitzicht op vast);
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure.

Waar ga je werken?

Amethist Verslavingszorg is een jonge en financieel gezonde organisatie met grote ambities. In een groeiende markt bieden wij zorg in alle vormen aan voor mensen met een verslaving en de problemen die daardoor of daarbij ontstaan. Er is aandacht onder andere voor huisvesting, daginvulling, sociale activiteiten en financiën.
 
Bij Amethist verslavingszorg hebben cliënten uit Flevoland toegang tot een volwaardig aanbod op het gebied van psychiatrie en verslaving. Er is casemanagement, bemoeizorg en hulp voor mensen met een forensisch verleden. Maar ook groepstherapieën dagbehandeling, individuele psychotherapieën verschillende klinische behandeltrajecten.

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Annet van Veenhuisen (hoofd bedrijfsvoering) of Linda Laurens (verpleegkundig specialist) via telefoonnummer: 036 - 5476100.

Wil je solliciteren op de vacature van verpleegkundige? Stuur dan je CV en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van A. van Veenhuisen.

Wil je meer weten kijk dan op www.amethistverslavingszorg.nl.

Reageren kan tot 01-08-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen