Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige Persoonlijkheidsstoornissen Almere (24-28 uur)

Als verpleegkundige op de afdeling persoonlijkheidsstoornissen werk je met (jong) volwassenen met uiteenlopende persoonlijkheidsproblematiek en psychiatrische klachten. In jouw functie als verpleegkundige weet je om te gaan met afwijzing, vermijdingsgedrag en extreme stemmingswisselingen.De behandelingen geef je ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 24 - 28 uur

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige op de afdeling persoonlijkheidsstoornissen werk je met (jong) volwassenen met uiteenlopende persoonlijkheidsproblematiek en psychiatrische klachten. In jouw functie als verpleegkundige weet je om te gaan met afwijzing, vermijdingsgedrag en extreme stemmingswisselingen.
De behandelingen geef je face-to-face en in de nabije toekomst ook met behulp van e-Health programma’s. Zowel individueel als in groepsverband voer jij de behandelingen uit en stemt af met de medebehandelaar wat de beste aanpak is voor de patiënten. Binnen het deelspecialisme PHS worden verschillende vormen van (groeps)behandeling en deeltijdbehandeling geboden, zoals: MBT, geïntegreerde psychotherapie.

In het team werk je samen met ongeveer 15 collega's; bestaande uit psychotherapeuten, Gz-psychologen, klinisch psychologen, verpleegkundigen en een psychiater. Het team kenmerkt zich door de woorden behulpzaam, gelijkwaardig en toegewijd. Er is veel expertise van persoonlijkheidsproblematiek aanwezig. Het doel voor het komende jaar is profileren van het zorgpad persoonlijkheidsstoornissen binnen de regio. 

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde opleiding verpleegkundige MBO niveau 4 of HBO-V (met BIG registratie); 
 • concrete motivatie voor het werken met deze doelgroep;
 • de wil om uitgedaagd te worden en je zelf reflectie te vergroten; 
 • zelfstandig kunnen werken en beslissingen nemen, met aandacht voor visie en ontwikkeling van de afdeling. 
Wil je weten of deze baan bij jou past? Als jij de onderstaande vragen met JA kan beantwoorden, willen we graag meer van jou weten:
 • Ben je op je sterkst in een hectische omgeving, waarin je snel moet schakelen?
 • Ben je een zelfstarter en zoekt je altijd naar creatieve oplossingen?
 • Ben je vasthoudend en overtuigend? 
 • Ben je er voor jouw collega's en sta je open voor feedback? 

Wat mag je verwachten?

 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 24 - 28 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • gaat jouw voorkeur uit naar een fulltime dienstverband, dan bespreken wij graag de combinatie mogelijkheden met andere vacatures;
 • het salaris is minimaal € 1.843,-- en maximaal € 3.135,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);  
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • diverse trainingen en E-learning via “Mijn leerplein” van de afdeling Training & Ontwikkeling;
 • aantrekkelijk flexibele arbeidsvoorwaarden
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

In Flevoland hebben wij de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 7 gebiedsteams: 4 in Almere, 3 in Lelystad en 1 in de Noordoostpolder. Naast de gebiedsteams hebben wij een regio breed opererende 24-uurs crisisdienst en een IHT-team. Indien opname noodzakelijk is, kan dat in een van onze open of gesloten klinieken. De gesloten kliniek is gehuisvest in Almere en de open klinieken in Lelystad. Ook is er een afdeling ouderen en ziekenhuis psychiatrie, deelspecialisme met de zorgpaden Asielzoekers, Psychodiagnostiek, persoonlijkheidsstoornissen en bijwerkingen poli. 

We leveren outreachende en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van cliënten vaak in samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners). We werken vanuit de “herstelondersteunende zorg”-gedachte.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Cri-Cri Gouw (teamleider) 06- 83219607. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 26-09-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen