Doorsturen
 
Doorsturen
 

Teamleider Bedrijfsvoering Ambulant FACT-team Amersfoort en Soest/Baarn (32-36 uur)

Echt invloed hebben op de kwaliteit van zorg voor onze patiënten en geen dag hetzelfde. Jouw ideaal beeld? Lees dan verder!Je bent teamleider bedrijfsvoering van 2 multidisciplinaire en gecertificeerde teams, het FACT team Soest/Baarn en FACT team Amersfoort Zuid. In deze duale rol ben je samen met de teamleider ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Staf en management
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Echt invloed hebben op de kwaliteit van zorg voor onze patiënten en geen dag hetzelfde. Jouw ideaal beeld? Lees dan verder!

Je bent teamleider bedrijfsvoering van 2 multidisciplinaire en gecertificeerde teams, het FACT team Soest/Baarn en FACT team Amersfoort Zuid. In deze duale rol ben je samen met de teamleider behandelzaken verantwoordelijke voor de inhoud van de patiëntenzorg en voor een adequate bedrijfsvoering, gericht op vastgestelde resultaten per team. Denk hierbij aan het personeelsbeleid, het bepalen van de juiste caseload (grote en inhoud), de performance van het team en uitvoering van het jaarplan / managementcontract.

Tevens initieer en realiseer je verbeteringen in de kwaliteit van de geboden zorg. Denk aan somatische screening, doorontwikkeling van FACT en implementatie van het project “Lonkend perspectief”. Waarbij in- en externe contacten met belanghebbende partijen in het werkveld en verder bouwen aan het netwerk van transmurale ketenpartners dagelijkse activiteiten zijn en relevant voor de integrale psychiatrische zorg die jouw team biedt.
 
De teams:
Je ontmoet twee zelfstandige teams met grote mix aan medewerkers en functie. Gemiddeld 15 fte per FACT-team, bestaand uit o.a. psychiater, psycholoog, SPV, VS, ervaringsdeskundigen, verpleegkundigen, IPS begeleiders, leerlingen, stagiairs en maatschappelijk werkers. En per team ondersteuning van de medische administratie. Onze uitgangspunten zijn: betrokken, beschikbaar en betrouwbaar. De teams zijn onderdeel van het cluster ambulant regio Eemland en jij ontvangt direct leiding van de Hoofd bedrijfsvoering.

Wat heb je nodig?

Je bent een doorzetter en maakt makkelijk contact met je medewerkers en interne -en externe partners. Verder heb je nodig:
 • een afgeronde opleiding op HBO-niveau op het gebied van bedrijfsvoering of management in de zorg;
 • ervaring in het operationeel aansturen en coachen van een team;
 • ervaring met veranderingsprocessen;
 • relevante vakkennis van primaire en ondersteunende administratieve processen binnen de GGZ;
 • een rijbewijs en eigen vervoer is echt nodig in deze baan.

Wat mag je verwachten?

 • een fulltime/parttime contract voor 32 tot 36 uur per week. Interne medewerkers bieden wij een contract voor onbepaalde tijd. Kom je nieuw indienst dan starten wij met een jaar contract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.407,- en maximaal € 3.894,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid, waaronder diverse trainingen en E-learning via “Mijn leerplein” van de afdeling Training & Ontwikkeling;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

In de regio Eemland werken we met vijf lokale FACT-teams, waaronder FACT-team Amersfoort Zuid vanuit de Utrechtseweg 41B in Amersfoort en het FACT-team Soest/Baarn vanuit het ‘Zorgplein Soest’, een gezondheidscentrum met een multidisciplinair aanbod aan zorgverleners in een ‘koninklijke’, groene omgeving.

De FACT teams bieden ambulante behandeling aan ca. 200 cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, financiën, sociale relaties en vrijetijdsbesteding). We doen dit door middel van de FACT methodiek. De behandeling vindt bij voorkeur plaats in de eigen leefomgeving, in goed overleg met de patiënt en zijn maatschappelijk steunsysteem. Samenwerking met (externe) ketenpartners en goede communicatie met familie en naast betrokken is daarbij het uitgangspunt. Met FACT houden patiënten zich steeds vaker staande in de maatschappij, krijgen ze mogelijkheden om zelf aan hun eigen herstel te werken. In een FACT-team werken verschillende hulpverleners samen. Er wordt gewerkt vanuit het principe van Herstel Ondersteunende Zorg. 
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Tjebbo Grijpma (Hoofd bedrijfsvoering cluster ambulant) 06 237 837 73. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
 

Reageren kan tot 06-09-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen