Doorsturen
 
Doorsturen
 

Ambulant Verpleegkundige FACT-team Amersfoort Noord (24-32 uur)

Als verpleegkundige in een zelfstandige en ambulante rol werken waarin je gezamenlijk optrekt om met elkaar goede zorg te verlenen? Past dit bij jou? Wij maken graag kennis met jou!  Als ambulant verpleegkundige werk je volgens de FACT werkwijze. Je begeleidt en ondersteunt EPA cliënten met problematiek op ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 28 - 36 uur

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige in een zelfstandige en ambulante rol werken waarin je gezamenlijk optrekt om met elkaar goede zorg te verlenen? Past dit bij jou? Wij maken graag kennis met jou! 
 
Als ambulant verpleegkundige werk je volgens de FACT werkwijze. Je begeleidt en ondersteunt EPA cliënten met problematiek op verschillende leefgebieden. Elke collega heeft een eigen caseload, wanneer nodig schakel je met collega's voor overleg en ondersteuning. Je werkt veel outreachend en in goede samenwerking met andere zorgverleners en sociale partners. 

In het kort ben je dossierhouder in behandeling-, begeleidings- en hersteltraject, en draag je bij aan het opstellen van de behandelovereenkomst. Ook zorg je ervoor dat het rehabilitatieplan in samenwerking met de cliënt en het steunsysteem ontwikkeld wordt. De FACT-methodiek en de laatste inzichten rond herstelondersteunende zorg zijn leidend bij alles wat je doet. Zo behandel je de psychiatrische problematiek en heb je structurele aandacht voor de somatische situatie van de cliënt. Daarnaast heb je aandacht voor de leefstijl, omdat dit minstens zo belangrijk is. Om dit te bereiken werk je nauw samen met familie en naastbetrokkenen van de cliënt.

Het team waar je gaat werken bestaat uit; verpleegkundigen, SPV-ers, ggz-agoog, ggz-agoog io, ervaringsdeskundige, psychiater, basisarts, IPS -trajectbegeleider, maatschappelijk werker en een teamleider bedrijfsvoering. Iedereen heeft eigen kennis en ervaring, dit vult elkaar mooi aan we delen informatie, reflecteren op ons handelen en zetten humor in. 

Wat heb je nodig?

Je hebt tact en inlevingsvermogen en je weet te motiveren & confronteren en onderhandelen. Wat er ook gebeurt jij houdt het overzicht en je weet de rust te behouden. Verder vragen wij:
 • een afgeronde opleiding verpleegkundige MBO niveau 4 of HBO-V (met BIG registratie);
 • het liefst een aantal jaren ambulante werkervaring, bij voorkeur in een FACT team;
 • ervaring met verslaving en werken met mensen met licht verstandelijke beperking is wenselijk;
 • concrete motivatie voor het werken met deze doelgroep. 

Wat mag je verwachten?

 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 28-36 uur per week voor de duur van 1 jaar;
 • het salaris is minimaal € 1.843,-- en maximaal € 3.135,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);  
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • doorgroei mogelijkheden via de opleiding HBO-v of SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • uitstekende flexibele arbeidsvoorwaarden
 • de aanvraag van een VOG verklaring is onderdeel van de sollicitatieprocedure en wordt door ons vergoed. 

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

De afdeling Sociale Psychiatrie in Amersfoort heeft als taak EPA- patiënten in de regio Eemland middels FACT methodiek te behandelen en te ondersteunen. Na de fusie met RIAGG zijn er 5 FACT-teams en een DVI team. In totaal zijn er nu ongeveer 1070 patiënten in behandeling.

Binnen de FACT-teams wordt er behandeld volgens de multidisciplinaire richtlijnen en conform het handboek FACT. Hiernaast zijn de psychologische ondersteuning, rehabilitatie en het bevorderen van herstel wezenlijke onderdelen van ons zorg. Het meedoen en ontwikkelen van maatschappelijke netwerken, die het belang van EPA- patiënten dienen, zien wij als onze taak.
Het DVI-team staat voor Diagnostiek en Vroeg Interventie en is een integraal onderdeel van de Sociale Psychiatrie. Dit team zal zorgdragen voor de aanmeldingen die verder onderzoek en vroege diagnostiek vragen.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Janet Arkenbout (teamleider) 06 - 12072221. Zij neemt graag de tijd voor je! 

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 06-09-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen