Doorsturen
 
Doorsturen
 

Psychiater FACT stad Amersfoort (16-36 uur)

Als behandelaar zie je altijd mogelijkheden voor efficiënte behandeling. Help de patiënt met jouw deskundigheid op weg naar herstel. Als toegankelijk teamspeler maak je die ruimte voor overleg, bijvoorbeeld als collega's vragen hebben over een behandeling. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 16 - 36 uur

Wat ga je doen?

Als behandelaar zie je altijd mogelijkheden voor efficiënte behandeling. Help de patiënt met jouw deskundigheid op weg naar herstel.
 
Als toegankelijk teamspeler maak je die ruimte voor overleg, bijvoorbeeld als collega's vragen hebben over een behandeling. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, denkt mee met het opstellen van het behandelplan en evalueert behandelingen. Verder lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en evaluatie van het behandelbeleid. Deelname aan en aansturen van (verbeter)projecten kan onderdeel uitmaken jouw werk. Naast het verrichten van intakes, (diagnostische) behandeling en diverse vormen van groeps- en individuele therapie, doe je medisch-psychiatrisch onderzoek en geef je psychotherapie en farmacotherapie.
 
Je zet jouw expertise en creativiteit graag in om obstakels te overwinnen. We staan zeer open voor ideeën om organisatie, processen en procedures verder te optimaliseren. De speerpunten voor dit jaar zijn, het realiseren van transmurale zorg in de regio Eemland, invoering van de wet verplichte ggz en de hercertificering van het FACT team. 

Buiten kantoortijd ben je, net als jouw collega-psychiaters, inzetbaar als achterwacht ten behoeve van de 24-uurs bereikbaarheidsdienst voor onze regio. Je werkt in een multidisciplinair behandelteam met collega-psychiaters, AIOS’en, klinisch- en GZ psychologen, VS’en, SPV’ers en verpleegkundigen. De werkomgeving wordt gekenmerkt door korte lijnen en intercollegiaal overleg. Ons FACT-team is gevestigd in het mooie en gezellige centrum van Amersfoort en bestaat uit een leuke diversiteit aan persoonlijkheden en leeftijden.

Wat heb je nodig?

 • je bent psychiater, BIG-geregistreerd en ingeschreven in het register psychiatrie van de Medisch Specialisten Registratie Commissie;
 • heb je de opleiding tot psychiater bijna afgerond? En wil je je specialiseren in de FACT-methodiek? Ook dan gaan we graag met je in gesprek;
 • je bent geïnteresseerd in de ontwikkeling van de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek;
 • je bent enthousiast en hebt een proactieve houding;
 • je werkt pragmatisch en bent resultaatgericht;
 • je bent flexibel en werkt graag samen in multidisciplinair teamverband;
 • ervaring met EMDR , schema- therapie en CGT is een pré.
 
Je voelt je thuis in een organisatie waar ruimte is voor het nemen van eigen initiatief en ondernemen, hebt gevoel voor humor en een groot relativeringsvermogen.

Wat mag je verwachten?

 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 16 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ en de AMS regeling van GGZ Centraal;
 • diensten doen hoort erbij, bereikbaarheid kun je vanuit huis organiseren;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.

Waar ga je werken?

Het behandelprogramma Sociale Psychiatrie biedt ambulante behandeling en begeleiding naar herstel voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, sociale contacten, financiën, etc.). We doen dit door middel van de FACT-methodiek. De behandeling en begeleiding vindt plaats in de directe omgeving van de cliënt, daar waar hij of zij het dagelijkse bestaan moet opbouwen. Met FACT houden patiënten zich steeds vaker staande in de maatschappij, krijgen ze mogelijkheden om zelf aan hun eigen herstel te werken.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Tjebbo Grijpma (hoofd bedrijfsvoering ambulant) 0623783773 of bel met Truus van den Brink (hoofd behandelzaken ambulant) bereikbaar via 033- 4603500. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 12 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 11-10-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen