Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige Traumacentrum Ermelo (24 uur)

Heb jij affiniteit met groeps- en milieutherapie en wil jij kartrekker zijn, als het gaat om innovatie binnen milieutherapie? Wij maken graag kennis met jou! Als verpleegkundige heb jij een belangrijke rol in de groeps- en milieutherapie. Naar de cliënt heb je een steunende en structurerende houding. Jullie ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Begeleiding/agogie
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Heb jij affiniteit met groeps- en milieutherapie en wil jij kartrekker zijn, als het gaat om innovatie binnen milieutherapie? Wij maken graag kennis met jou! 

Als verpleegkundige heb jij een belangrijke rol in de groeps- en milieutherapie. Naar de cliënt heb je een steunende en structurerende houding. Jullie hebben een verantwoordelijkheidsrelatie die er op gericht is de cliënt als persoon zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Hierbij neem jij een kritische, onderzoekende houding aan zowel ten opzichte van de eigen opvattingen als ten opzichte van door anderen opgelegde regels en voorschriften. Daarnaast bevorder je de cohesie en de samenwerkingsrelaties. 

In het kort: 
 • geef je sociotherapie aan de verschillende groepen binnen Transit;
 • stimuleer je cliënten om zoveel mogelijk zelf aan hun problemen te werken, zowel individueel- als in groepsverband;
 • ben je verantwoordelijk voor een bijdrage aan het behandel- en verpleegplan;
 • neem je deel aan multidisciplinair overleg;
 • werk je met groepen en heb je oog voor groepsprocessen;
 • begeleid je SPH-stagiaires en leerling-verpleegkundigen;
 • verstrek je medicatie;
 • houd je samen met de cliënt de ADL in de gaten.

Wat heb je nodig?

Wij zoeken een collega die leergierig is, omdat het behandelprogramma voortdurend in beweging is. 

Daarnaast heb je: 
 • een BIG registratie en een afgeronde verpleegkundige opleiding (niveau 4 of HBO-V);
 • affiniteit en ervaring met groeps- en milieutherapie;
 • je bent in staat om theorie naar praktijk te vertalen.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een contract voor 24 uur per week (meer uur is bespreekbaar) voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,-  en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. De voorwaarden lees je hier www.werkenbijggzcentraal.nl
Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. De kosten voor een VOG vergoeden wij. 

Waar ga je werken?

Top Referent Trauma Centrum Transit is een transmuraal traumacentrum en participeert in het landelijk samenwerkingsverband TRTC’s Nederland. Het TRTC behandelt cliënten met vroege hechtingsstoornissen als gevolg van vroegkinderlijk chronische traumatisering. De specialistische behandeling is gefaseerd en transmuraal opgezet en wordt multidisciplinair fase- en stoornis specifiek uitgevoerd in een klinische, deeltijd en ambulante setting. 

Transit maakt sinds 1 januari 2017 deel uit van het Centrum voor (dag)klinische Psychotherapie van GGz Centraal. Dit is een hoogspecialistisch derdelijns centrum voor de curatieve behandeling van ernstige en comorbide problematiek. Onze doelgroep bestaat uit patiënten die lijden aan de gevolgen van vroegkinderlijke traumatisering (afdeling Transit), complexe angst- en dwangstoornissen (afdeling Marina de Wolfcentrum) en complexe persoonlijkheidsstoornissen (afdelingen Zwaluw en Enk). De verschillende afdelingen werken nauw samen en voeren waar nodig behandelingen duaal of aansluitend uit.

Binnen ons behandelcentrum verrichten we (innovatieve) derdelijns behandelingen en second opinions en bieden we consultatie. Verder voeren we wetenschappelijk onderzoek uit en leiden we professionals op. Het netwerk van de patient wordt standaard betrokken bij de behandeling. Naast klachtenreductie en verbetering van het(psycho-sociaal)functioneren is behandeling ook expliciet gericht op resocialiseren en integreren en het leren omgaan met restklachten. Waar mogelijk en / of nodig bieden wij consultatie aan de tweede lijn. 
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Geke Appelman (teamleider) 06- 13939751. ZIj neemt graag de tijd voor je. 

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 05-09-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen