Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige Voortgezette Klinische Behandeling Volwassenen Ermelo (24-32 uur)

Geef jij als verpleegkundige zelf het goede voorbeeld en sta jij naast de cliënten gedurende de behandeling om te komen tot een gezonde leefstijl in de meest brede zin van het woord? Jij gaat werken met patiënten binnen de gesloten kliniek "De Duynenhof", waar je langer durende zorg gaat bieden aan volwassenen ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Geef jij als verpleegkundige zelf het goede voorbeeld en sta jij naast de cliënten gedurende de behandeling om te komen tot een gezonde leefstijl in de meest brede zin van het woord?
 
Jij gaat werken met patiënten binnen de gesloten kliniek "De Duynenhof", waar je langer durende zorg gaat bieden aan volwassenen met dubbel en triple diagnoses. Je werkt herstel gericht, waarbij goed luisteren en willen begrijpen de boventoon voeren. Je staat onvoorwaardelijk naast de cliënt. Als vertrekpunt voor de begeleiding en de behandeling sluit jij aan bij de wensen, behoefte en mogelijkheden van de cliënt. Je richt je in teamverband op ontwikkelingen passend bij de doelgroep, hiervoor schrijven we jaarlijks een ontwikkelingsplan. En jij gaat jouw kennis verbreden van verslaving, door het volgen van o.a. training motiverende gespreksvoering en ook de agressie regulatie training (ART) om handvatten te bieden in de-escalerend werken'.

Belangrijkste taken:
 • zorgcoördinatie vanuit behandel- en verpleegplan;
 • cliënten coachen van uit het behandelplan op weg in hun herstel;
 • regelen, organiseren en structureren van de dagelijkse verpleegkundige handelingen en taken.
Over het team
Je bent onderdeel van een team met 24 collega's, variërend van verpleegkundige MBO/HBO, begeleider SPH/SPW/GGZ-agoog, leerling verpleegkundige, medewerker zorgondersteuning, maatschappelijk werk, verpleegkundige specialist, psychiater en (forensisch) orthopedagoog. Wij zijn professionals die de herstel gedachte oprecht en authentiek vorm geven. We werken samen op en weten dat de hectiek ook weer afneemt. Een team waarin we van en met elkaar willen leren en ontwikkelen.

Wil je meer weten over leefstijl en herstel gericht werken en hoe wij dit vormgeven? Kijk een op de site of naar dit filmpje over het symposium "Leefstijl"

Wat heb je nodig?

Jij staat stevig in je schoenen, bent geduldig en je zoekt graag de samenwerking met collega’s. Jouw werkwijze is gericht op werken vanuit de achtergronden en mogelijkheden van patiënten. Je communiceert op een prettige en duidelijke manier en weet patiënten te motiveren en te stimuleren.
Verder vragen wij:
 • een afgeronde opleiding verpleegkundige mbo niveau 4 of hbo-v (met BIG registratie);
 • affiniteit met en werkervaring in, de langdurige klinische zorg;
 • ervaring in het omgaan met agressie, bij voorkeur ART geschoold.

Wat mag je verwachten?

 • een parttime arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24 of 32 uur per week;
 • een persoonlijk inwerkprogramma, de eerste week draai je  bovenop de formatie mee, om een start te maken in het leren kennen van de cliënten, je nieuwe collega's en de afdeling;
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen; 
 • doorgroei mogelijkheden via de opleiding HBO-V, SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • het salaris is minimaal € 1.843,-- en maximaal € 3.135,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);
 • je wordt actief betrokken om je eigen rooster vorm te geven door middel van een digitale planning; 
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • een VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met geïnspireerde medewerkers, een actief scholingsbeleid en oog voor jouw talent, dat is GGz Centraal. Je krijgt bij ons alle ruimte je kwaliteiten te ontwikkelen om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

De Duynenhof is een klinische afdeling (‘gesloten’) voor langer durende behandeling, van volwassenen met doorgaans meervoudige psychiatrische problematieken, gericht op herstel. Wij voorzien daarnaast in crisisplaatsingen binnen ons zorgcluster.

De afdeling is onderdeel van het Zorgcluster Herstel binnen de regio Veluwe & Veluwe Vallei. 
De achtergronden en ziektebeelden van de doelgroep zijn zeer divers van aard. Daarin  ligt ook de uitdaging om ‘op maat’  herstel-ondersteuning te bieden. 
Het gebouw is gelegen op het terrein van landgoed Veldwijk aan de rand van een woonwijk. 
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Bertram van Rijssen (teamleider bedrijfsvoering) 06 232 189 65 of met Robin Groothuis (teamleider zorg) via reguliere GGZ-centraal nummer 0341-566911. Zij nemen graag de tijd voor je! 

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 12-09-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen