Doorsturen
 
Doorsturen
 

Nachtdienst Verpleegkundige/Begeleider Kliniek, Ermelo (24 uur)

Lukt het jou als nachtdienst medewerker om de rust te bewaren voor de cliënten binnen de gesloten kliniek "De Duynenhof" in Ermelo? Jij gaat werken met volwassenen met dubbel en triple diagnoses, aan wie langer durende zorg wordt geboden. Ook ’s nachts ligt de nadruk op herstel gericht werken. Goed luisteren en ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Lukt het jou als nachtdienst medewerker om de rust te bewaren voor de cliënten binnen de gesloten kliniek "De Duynenhof" in Ermelo? 

Jij gaat werken met volwassenen met dubbel en triple diagnoses, aan wie langer durende zorg wordt geboden. Ook ’s nachts ligt de nadruk op herstel gericht werken. Goed luisteren en willen begrijpen voeren de boventoon. Je staat onvoorwaardelijk naast de cliënt. Als vertrekpunt voor de begeleiding en de behandeling sluit jij aan bij de wensen, behoefte en mogelijkheden van de cliënt. Op basis van het jaar (ontwikkelings) plan richt je je met het hele team op ontwikkelingen passend bij de doelgroep.

Belangrijkste taken:
 • richten op de slaaphygiëne van de cliënten en ondersteunen in het bewaken van hun dag- en nachtritme;
 • uitvoering geven aan het beschreven beleid;
 • bewust aansluiten en vervolg geven aan de taken die overdag zijn uitgevoerd door jouw collega's (jij bent faciliterend in het proces om de continuïteit in de zorg overdag mede te waarborgen, denk hierbij aan medicatie uitzetten, MDO en DO voorbereiden).
Over het team:
Je bent onderdeel van een team met 24 collega's, variërend van verpleegkundige MBO/HBO, begeleider SPH/SPW/GGZ-agoog, leerling verpleegkundige, medewerker zorgondersteuning, maatschappelijk werk, verpleegkundige specialist, psychiater en (forensisch) orthopedagoog. Wij zijn professionals die de herstel gedachte oprecht en authentiek vorm geven. We werken samen op en weten dat de hectiek ook weer afneemt. Een team waarin we van en met elkaar willen leren en ontwikkelen.
 
GGz Centraal staat voor deskundig, per afdeling wordt een ontwikkelingsplan geschreven, ontwikkeling op maat passend en verrijkend voor de afdeling. Jij krijgt de mogelijkheid om e-learing te volgen of cursussen bij te wonen.

Wil je meer weten over leefstijl en herstel gericht werken en hoe wij dit vormgeven? Kijk een op de site of naar dit filmpje over het symposium "Leefstijl"

Wat heb je nodig?

Jij straalt rust uit, bent duidelijkheid en geduldig. Ook sta jij bekend om jouw overtuigingskracht en relativeringsvermogen.
Verder:
 • een afgeronde opleiding verpleegkundige MBO niveau 4 of SPH (social work) met registratie GGZ-agoog;
 • een aantal jaren (1-2 jaar) ervaring in de langdurige klinische GGZ met ervaring in het omgaan met agressie, bij voorkeur ART geschoold; 
 • de vaardigheid om gericht te werken vanuit de achtergronden en mogelijkheden van cliënten en daarbij als betrokken teamlid actief meedenkend over de verdere ontwikkelingen van het programma.

Wat mag je verwachten?

Ons aanbod:
 • jouw dienstenpatroon bespreken wij tijdens de sollicitatieprocedure. Veel is mogelijk, uiteraard wel binnen de kaders van de arbeidstijden wet (ATW) en het nieuwe roostersysteem InPlanning. Wij zijn hierin qua indeling flexibel, wat wil jij?
 • wil jij bijvoorbeeld alleen nachtdiensten? Dan bieden wij jouw een parttime contract voor 24 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • of ben jij toe aan een mix tussen overwegend nachten, maar daarnaast ook wat vroege of late diensten? Dan bieden wij jouw een contract van 32 uur. Aan jouw de keus! 
Verder:
 • een persoonlijk inwerkprogramma, de eerste week draai je  bovenop de formatie mee, om een start te maken in het leren kennen van de cliënten, je nieuwe collega's en de afdeling;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 40 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 2.863,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • plus onregelmatigheidstoeslag;
 • actief scholingsbeleid;
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen; 
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • een VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met geïnspireerde medewerkers, een actief scholingsbeleid en oog voor jouw talent, dat is GGz Centraal. Je krijgt bij ons alle ruimte je kwaliteiten te ontwikkelen om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

De Duynenhof is een klinische afdeling (‘gesloten’) voor langer durende behandeling, van volwassenen met doorgaans meervoudige psychiatrische problematieken, gericht op herstel. Wij voorzien daarnaast in crisisplaatsingen binnen ons zorgcluster.

De afdeling is onderdeel van het Zorgcluster Herstel binnen de regio Veluwe & Veluwe Vallei. 
De achtergronden en ziektebeelden van de doelgroep zijn zeer divers van aard. Daarin  ligt ook de uitdaging om ‘op maat’  herstel-ondersteuning te bieden. 
Het gebouw is gelegen op het terrein van landgoed Veldwijk aan de rand van een woonwijk. 
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Bertram van Rijssen (teamleider bedrijfsvoering) of met Robin Groothuis (teamleider zorg) via reguliere GGZ-centraal nummer 0341-566911. Zij nemen graag de tijd voor je! 

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 05-11-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen