Doorsturen
 
Doorsturen
 

Begeleider Neuropsychiatrie & Verslaving Laren (28-36 uur)

Wil jij van betekenis zijn voor mensen met complexe psychiatrische problemen? Dan gaan we graag met je in gesprek! In jouw functie begeleid en motiveer je patiënten in het volgen van de behandeling en draag je bij aan de ontwikkeling van herstel ondersteunende zorg. Tijdens de behandeling onderhoud je contacten ...

 • Regio: Laren
 • Vakgebied: Begeleiding/agogie
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 28 - 36 uur

Wat ga je doen?

Wil jij van betekenis zijn voor mensen met complexe psychiatrische problemen? Dan gaan we graag met je in gesprek! 

In jouw functie begeleid en motiveer je patiënten in het volgen van de behandeling en draag je bij aan de ontwikkeling van herstel ondersteunende zorg. Tijdens de behandeling onderhoud je contacten met het sociale netwerk van de patiënt. Ook begeleid je de groep en stuur je groepsprocessen aan. 

Verder werk je samen met een deskundig multidisciplinair team bestaande uit een psychiater, verslavingsarts, verpleegkundig specialist, zorgcoördinatoren en trainers. 

In dit behandelprogramma, onderzoeken wij, samen met de patient, in hoeverre er sprake is van beschadiging in het cognitieve en executieve vermogen. De behandeling is gericht op terugdringen en abstinentie van middelengebruik. In het kader van kwaliteitsverhoging van zorg, gaan we in de toekomst nauwer samenwerken met de afdeling ouderenpsychiatrie in Hilversum. 

Als nieuwe collega heb je een flexibele en creatieve werkhouding, om buiten de bestaande kaders te denken. 

Wat heb je nodig?

 • SPH-diploma, aangevuld met aantekening GGz-agoog(of bereid deze later te halen) of verpleegkundige niv.4 of 5 met BIG registratie; 
 • ervaring met hanteren van groepsdynamische processen in de psychiatrie;
 • ervaring met verslavingszorg is een voordeel, maar heb je dit niet dan helpen wij je graag bij je verdere ontwikkeling.

Wat mag je verwachten?

 • fulltime/parttime contract voor van 28-36 uur per week voor onbepaalde tijd.
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel dan met Johan Ballast (teamleider) 035- 5390477. Hij neemt graag de tijd voor je. 

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 09-09-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen