Doorsturen
 
Doorsturen
 

Klinisch Psycholoog/Teamleider Behandelzaken Fornhese Kinder- en Jeugdpsychiatrie Lelystad 24-36 uur

Ben jij een ondernemende klinisch psycholoog met lef, die graag multidisciplinair werkt en breed inzetbaar is in kinder- en jeugdpsychiatrische diagnostiek en behandeling voor kinderen en jongeren tussen 6-18 jaar? Solliciteer dan op deze vacature bij het team van Fornhese in Lelystad.Zowel het doen van intakes, ...

 • Regio: Lelystad
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een ondernemende klinisch psycholoog met lef, die graag multidisciplinair werkt en breed inzetbaar is in kinder- en jeugdpsychiatrische diagnostiek en behandeling voor kinderen en jongeren tussen 6-18 jaar? Solliciteer dan op deze vacature bij het team van Fornhese in Lelystad.

Zowel het doen van intakes, verrichten van diagnostiek, als het doen van psychotherapeutische en traumabehandelingen behoort tot je expertise. Als regiebehandelaar draag je verantwoordelijkheid voor de diagnostiek, het opstellen van het behandelingsplan en het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van patiënten. Ook consultatie, spoedeisende zorg en crisisinterventies voor de patiëntenpopulatie zijn onderdeel van jouw takenpakket. Samen met de teampsychiater werk je aan de ontwikkeling van het behandelbeleid, gericht op zorgvernieuwing en kwaliteitsverbetering.
In de samenwerking met regiopartners heb je een beleidsmatige en actieve rol en streef je naar goed bereikbare specialistische ggz. Denk hierbij aan zorg/onderwijs combinaties, samenwerking met het Jeugd en Gezinsteam en andere jeugdhulpaanbieders.

Als teamleider behandelzaken ben je verantwoordelijk voor een adequate bedrijfsvoering en zorgverlening van het team. Je geeft leiding aan en coacht de medewerkers in het multidisciplinaire team. Je initieert en realiseert verbeteringen in de kwaliteit van de geboden zorg en behandeling, in nauwe samenwerking met het team en het hoofd bedrijfsvoering.

Wat heb je nodig?

 • een BIG registratie als klinisch psycholoog en/of psychotherapeut; 
 • ervaring en affiniteit met complexe problematiek binnen de specialistische ggz; 
 • ervaring met het zelfstandig aansturen van professionals op behandelinhoudelijk of projectmatig gebied. Daarnaast ben je in staat tot het leveren van een actieve bijdrage aan verdere methodiek- en beleidsontwikkeling; 
 • je bent gericht op samenwerking, ontwikkeling, onderwijs en innovatie in samenwerking met ketenpartners; 
 • ruime kennis en ervaring op het gebied van diagnostiek, behandeling, psychotherapie en (neuro)psychologische diagnostiek; 
 • affiniteit met opleiding en onderwijs; 
 • je beschikt over grondige kennis van de ggz en de wet- en regelgeving en bent bereid tot het volgen van verdere deskundigheidsbevordering. 

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • een afwisselende baan met de nodige uitdagingen en met ruimte voor ontwikkeling en innovatie. De werksfeer is plezierig, laagdrempelig en transparant; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 70 (minimaal € 4.084,-  en maximaal € 6.373,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.14 wet BIG, ter hoogte van € 1.800,- per jaar (naar rato dienstverband); 
 • een referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure; 
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl. 

Waar ga je werken?

GGz Centraal Fornhese is een aanbieder van specialistische geneeskundige jeugd geestelijke gezondheidszorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese richt zich primair op diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugd psychiatrische problematiek, waarbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal staat. Het behandelaanbod bestaat uit ambulante behandeling, deeltijd- en klinische behandeling georganiseerd in behandelprogramma’s in regioteams in Hilversum, Almere, Lelystad, Ermelo en Amersfoort waarbij wordt aangesloten op de regionale vraag per regio en per leeftijd. Daarnaast is er een overstijgend behandelprogramma voor spoedeisende en complexe ambulante zorg. Als kinder- en jeugdpsychiatrische voorziening zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdzorg en werken wij samen met andere zorgaanbieders. Fornhese biedt een uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit. 

Het regioteam Lelystad biedt specialistische ggz voor patiënten tussen 6-18 jaar in Lelystad en de gemeentes in en rondom Dronten, Swifterbant, de Noord-Oostpolder en Urk. De behandeling kan bestaan uit de poliklinische behandeling van kinderen van 6-18 jaar en/of dagbehandeling (6-12 jaar en 12-18 jaar), consultatie en waar nodig ook behandeling thuis (IAG) en op school. Binnen Fornhese neemt (systeem)diagnostiek en (systeem)behandeling een belangrijke plaats in.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Cor Anneveldt (hoofd bedrijfsvoering): 06-22591227, of bel met Margreet van Lookeren Campagne (kind- en jeugdpsychiater) via 036-5383250. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 01-11-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen