Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundig Specialist ggz, kortdurende zorg volwassenen Barneveld/Nijkerk (32-36 uur)

Werk jij binnenkort als verpleegkundig specialist/regiebehandelaar in deze gevarieerde baan binnen een ambulante en dynamische werkomgeving? De collega's van het team van de kortdurende zorg volwassenen willen je graag warm welkom heten. Als VS-ggz werk je in het team volwassenen van het ...

 • Regio: Barneveld
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Werk jij binnenkort als verpleegkundig specialist/regiebehandelaar in deze gevarieerde baan binnen een ambulante en dynamische werkomgeving? De collega's van het team van de kortdurende zorg volwassenen willen je graag warm welkom heten.
 
Als VS-ggz werk je in het team volwassenen van het ambulatorium in Barneveld/Nijkerk. Een hecht team van 5 psychologen, 3 spv, 2 psychiaters, 1 arts-psychotherapeut, 1 verpleegkundig specialist, 2 groepsverpleegkundigen van de deeltijdbehandelingen en 2 vaktherapeuten. Het team maakt onderdeel uit van cluster acute en kortdurende zorg volwassenen en verslavingszorg.

Het behandelaanbod omvat de volgende specialistische zorglijnen: persoonlijkheidsstoornissen, stemmingsstoornissen en angst- en dwangstoornissen, ADHD en autisme. De teamleden zijn over de zorglijn stemming/angst en persoonlijkheidsstoornissen verdeeld. Door de beperkte omvang van het team is er geen strikte personele scheiding doorgevoerd tussen de zorglijnen, dat maakt dat jij een gevarieerde caseload hebt. Jij biedt individuele behandeling, groepsbehandeling, deeltijdbehandeling aan patiënten waarbij sprake is van stemmings- en angststoornissen en/of voor persoonlijkheidsstoornissen. Daarnaast kun je in overleg en op indicatie een non-verbale module toevoegen aan het behandelaanbod.

De overleg-lijnen in het team zijn kort. Alle teamleden zijn professionals die gewend zijn zelfstandig te werken. Er is wekelijks multidisciplinair overleg over de behandelingen en over de nieuwe aanmeldingen. Voor specifieke doelgroepen wordt nauw samengewerkt met de collega's van het ambulatorium Harderwijk en van de kliniek op het landgoed Veldwijk te Ermelo. Het gaat hier om DGT- behandeling van mensen met persoonlijkheidsstoornissen, somatoforme stoornissen, eetstoornissen, 24-uurs acute zorg en intensive home treatment). 
 
Jouw taken in het kort:
 • je maakt deel uit van een multidisciplinair team en je doet als regiebehandelaar intakes en (een deel van) de behandeling van een breed scala van patiënten;
 • je stelt een diagnose, bepaalt de indicaties en samen met de patiënt stel je een behandelplan vast. Afhankelijk van de problematiek doe je dit onder verantwoordelijkheid van de teampsychiater en bij een aantal behandelingen zijn ook andere behandelaars betrokken;
 • je verricht medicamenteuze controles en daarbij behorende onderzoeken; 
 • belangrijk aandachtspunt is het betrekken van het systeem van de patiënt bij onderzoek en behandeling;
 • je initieert en realiseert samen verbeteringen in de kwaliteit van de geboden zorg;
 • daarnaast onderhoud en bouw je aan het netwerk van ketenpartners die relevant zijn voor de integrale psychiatrische zorg die jouw team biedt. Kernwaarden zijn: betrokken, beschikbaar en betrouwbaar.
 • belangrijk aandachtspunt is de samenwerking en afstemming met ketenpartners zoals huisartsen en POH-GGZ-en, en andere psychologenpraktijken in de B-GGZ en de S-GGZ en hulpverleners buiten de GGZ.

Wat heb je nodig?

 • je hebt een (bijna) afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ-VS en je bent BIG (art.14) geregistreerd;
 • je hebt affiniteit en ervaring met de behandeling van mensen met vaak al langer bestaande, gecompliceerde psychiatrische problematiek;
 • je bent enthousiast en hebt een proactieve houding;
 • je werkt pragmatisch, resultaatgericht en accuraat, in het bijzonder met betrekking tot registratie;
 • je hebt een open houding t.o.v. zorgvernieuwing zoals e-health-ontwikkeling.

Wat mag je verwachten?

Een dynamische en innovatieve werkomgeving met enthousiaste collega’s waarvoor samenwerking en collegialiteit vanzelfsprekend is. De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als individu en als verpleegkundig specialist.
Verder:
 • een fulltime/parttime contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid;
 • een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.14 wet BIG, ter hoogte van € 1.800,- per jaar (naar rato dienstverband);
 • aanvullende scholing in DGT;
 • je krijgt een actieve rol bij zorgvernieuwing, zoals e-health-ontwikkeling;
 • flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
De Resultaat Verantwoordelijke Zorgeenheid (RVZe) Veluwe & Veluwe Vallei is één van de onderdelen van GGz Centraal. Op het landgoed Veldwijk in Ermelo en locaties daarbuiten bieden wij specialistische geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen en ouderen met psychiatrische problemen. De RVZe Veluwe & Veluwe Vallei heeft uitgebreide behandelvoorzieningen voor mensen met uiteenlopende psychiatrische problematiek.

In het ambulatorium Barneveld/Nijkerk zijn naast het team volwassenenzorg ook het ouderenteam, de polikliniek van de afdeling verslavingszorg van GGz Centraal en het FACT-team actief.
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Henk Mul (psychiater en teamleider zorg)  bereikbaar via telefoonnummer (0342) 411 500. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 01-10-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen