Doorsturen
 
Doorsturen
 

Medewerker Facilitair Meldpunt Amersfoort 24-32 uur

Het facilitaire meldpunt is het hart van het facilitair bedrijf van GGz Centraal en volop in ontwikkeling. Als medewerker facilitair meldpunt ben je verantwoordelijk voor de optimale klantgerichte afhandeling van alle vragen die binnenkomen. Daarnaast ben je als backoffice medewerker van de facilitaire servicedesk hét ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Administratief
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Het facilitaire meldpunt is het hart van het facilitair bedrijf van GGz Centraal en volop in ontwikkeling. Als medewerker facilitair meldpunt ben je verantwoordelijk voor de optimale klantgerichte afhandeling van alle vragen die binnenkomen. Daarnaast ben je als backoffice medewerker van de facilitaire servicedesk hét centrale aanspreekpunt van de organisatie. Zodoende heb je een belangrijk aandeel in het behoud en verbeteren van de kwaliteit van de facilitaire dienstverlening voor zowel de cliënt als de interne en externe klant.

Alle klachten, wensen, informatievragen en storingen die binnenkomen houd je bij in een facilitair management informatie systeem, Topdesk. Daarbij zorg je voor een optimale afhandeling en administratie van alle meldingen die binnenkomen. Ook verwerk je inkoop aanvragen en maaltijdadministratie in de systemen.

Het facilitaire meldpunt is een professionaliseringsslag aan het maken met als doel een shared servicedesk te worden om ondersteunend te zijn aan de verschillende Facilitaire afdelingen. De komende tijd zijn wij druk met deze ontwikkelingen en ben je hier nauw bij betrokken. Er is volop ruimte om jouw ideeën te delen en jezelf te ontwikkelen. Het team bestaat uit 5 personen en wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 16:00 uur.

Wat heb je nodig?

 • je hebt een dienstverlenende instelling en je vindt het een uitdaging om problemen op te lossen;
 • MBO+ werk- denkniveau en bij voorkeur ervaring in het facilitaire werkveld; 
 • ruime kennis van automatisering en geautomatiseerde systemen; 
 • kennis van administratieve processen is een pre; 
 • affiniteit met inkoop. 

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 24-32 uur per week, voor de duur van 12 maanden, verlenging behoort tot de mogelijkheden; 
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 35 (minimaal € 1.748,- en maximaal € 2.599,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • en een uitdagende werkomgeving in een team van enthousiaste collega’s.

Waar ga je werken?

Een organisatie met geïnspireerde medewerkers, een actief scholingsbeleid en oog voor jouw talent, dat is GGz Centraal. Je krijgt bij ons alle ruimte je kwaliteiten te ontwikkelen om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Falco Ligtlee (teamleider) 06- 83654318. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 2 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 19-07-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen