Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige Detox Ermelo (28-36 uur)

Ben jij ook gek op afwisseling in je werk? Lees dan snel verder wat je binnen het team van de Detox allemaal kunt gaan doen!Als basis taak begeleid je als verpleegkundige patiënten met psychiatrische- en verslavingsproblematiek. Dit doe je individueel en in groepsverband. Je krijgt de kans om al je kennis en ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 28 - 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij ook gek op afwisseling in je werk? Lees dan snel verder wat je binnen het team van de Detox allemaal kunt gaan doen!

Als basis taak begeleid je als verpleegkundige patiënten met psychiatrische- en verslavingsproblematiek. Dit doe je individueel en in groepsverband. Je krijgt de kans om al je kennis en vaardigheden in te zetten binnen het multidisciplinair team en in samenwerking met collega's invulling te geven aan de behandel- en afdelingsdoelstellingen. Onder andere door deelname aan behandelplanbesprekingen, individuele gesprekken en groepsgesprekken met patiënten.

Daarnaast geef je samen met je collega's vorm aan de nieuwe beroepsinhoudelijke ontwikkelingen op de afdeling, je kunt dus jouw kennis en ervaring delen in verschillende werkgroepen. Wij zijn benieuwd naar jou inbreng en aanpak om in nauwe samenwerking met je collega’s voor een optimaal behandel- en leefklimaat te zorgen.

Behalve verpleegkundige verantwoordelijkheid ga je ook jouw kennis overdragen tijdens de werkbegeleiding aan leerling verpleegkundigen en stagiaires.
Meer weten over het programma Detox? Kijk op www.ggzcentraal.nl of bel ons op 06-22686462!

Wat heb je nodig?

Als jij een hoge mate van zelfreflectie bezit, geduldig bent en stevig in je schoenen staat, worden we nieuwsgierig naar je. Verder hoort bij deze functie dat je:
 • een afgeronde opleiding verpleegkunde niveau 4/6;
 • ervaring hebt in het werken met groepen;
 • vasthoudend en overtuigend bent en zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken;
 • in staat bent mee te denken over en je te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen binnen de problematiek van de Dubbele Diagnose. 

Wat mag je verwachten?

 • werken op een goed bereikbaar locatie, zowel met bus/OV als met auto en gratis parkeren;
 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 28 tot 36 uur per week voor (on)bepaalde tijd;
 • het salaris is minimaal € 1.843,-- en maximaal € 3.135,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);  betrokkenheid bij het vormen van je eigen rooster door middel van een digitale planning;
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • diverse trainingen en E-learning via “Mijn leerplein” van de afdeling Training & Ontwikkeling;
 • doorgroei mogelijkheden via de opleiding HBO-v of SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren en goede collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 
 
Bij het programma Detox bieden wij behandeling aan mensen met een verslavingsprobleem en in combinatie eventueel een andere psychiatrische aandoening. Wij bieden een korte detox-behandeling gericht op ontgiften en somatisch herstel na een periode van gebruik en een langere detox-behandeling voor diagnostiek. We brengen de onderhoudende psychologische en sociale factoren in beeld om te kunnen werken aan een andere leefstijl, welke meegenomen kan worden in het vervolgtraject van de behandeling.

Wil je meer weten over de sector Verslavingszorg, binnen het RVZe Veluwe & Veluwe Vallei? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Jacob Wubs (coördinerend verpleegkundige) op 06 226 864 62. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 30-08-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen