Doorsturen
 
Doorsturen
 

Ambulant Verpleegkundige FACT-team Amersfoort Zuid (24-32 uur)

Als ambulant verpleegkundige begeleid en ondersteun je cliënten en naasten volgens de FACT methodiek. Samen met de regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de behandelovereenkomst en bent mede regievoerder in behandeling- en begeleidings- en hersteltraject. Vanuit jouw rol draag je mede zorg ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Als ambulant verpleegkundige begeleid en ondersteun je cliënten en naasten volgens de FACT methodiek. Samen met de regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de behandelovereenkomst en bent mede regievoerder in behandeling- en begeleidings- en hersteltraject. Vanuit jouw rol draag je mede zorg voor het multidisciplinair overleg om zo de continuïteit van zorg te blijven bewaken. 

We bieden je een werkplek in een professioneel  team, dat inhoudelijke ontwikkeling en goede organisatie hoog heeft zitten. Het FACT team  Amersfoort Zuid is een multidisciplinair team bestaande uit een psychiater, psycholoog, ervaringsdeskundige, ambulant verpleegkundigen, GGz agogen, SPV en een verpleegkundig specialist. Wij worden ondersteund door een maatschappelijk werker, systeem therapeut en medische administratie. De werkomgeving wordt gekenmerkt door korte lijnen en collegiaal overleg. Wij werken vanuit herstelondersteunend, maar ook crisis voorkomend en met inzet op somatiek. Als afdeling focussen wij ons dit jaar op het implementeren van de herstelgerichte transmurale zorgketen. Onze grootste uitdaging ligt in de diversiteit van de problematiek. 

Het is mogelijk om jezelf met behulp van scholing te ontwikkelen naar SPV of verpleegkundig specialist. 

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde opleiding verpleegkundige MBO niveau 4 of HBO-V (met BIG registratie); 
 • affiniteit met de doelgroep;
 • bij voorkeur ervaring met ambulant werken. 

Wat mag je verwachten?

 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor maxilaal 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • betrokkenheid bij het vormen van je eigen rooster door middel van een digitale planning;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,-bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);  
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • doorgroei mogelijkheden via de opleiding SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl
Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. De kosten voor het aanvragen van de VOG worden door ons vergoed

Waar ga je werken?

Het behandelprogramma Sociale Psychiatrie biedt ambulante behandeling en begeleiding naar herstel voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, sociale contacten, financiën, etc.). We doen dit door middel van de FACT-methodiek. De behandeling en begeleiding vindt plaats in de directe omgeving van de cliënt, daar waar hij of zij het dagelijkse bestaan moet opbouwen. Met FACT houden patiënten zich steeds vaker staande in de maatschappij, krijgen ze mogelijkheden om zelf aan hun eigen herstel te werken.

Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.
In deze regio werken we met 5 FACT-teams. Het team waar jij gaat werken is gevestigd vlakbij het mooie en gezellige centrum van Amersfoort en bestaat uit een leuke diversiteit aan persoonlijkheden en leeftijden.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Robert Jan Noorlander (verpleegkundig specialist) 06- 20072615. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 29-08-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen