Doorsturen
 
Doorsturen
 

Psychodiagnostisch Medewerker Volwassenen en Ouderen Amersfoort (24 uur)

Je werkzaamheden als psychodiagnostisch werker binnen de RVZE Eemland hebben betrekking op de patiëntengroep volwassenen en ouderen. Je ontvangt functioneel leiding van de klinisch psycholoog / hoofd psychodiagnostiek waarbij het accent van je werkzaamheden ligt op het mede organiseren en uitvoeren van ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Overige functies
 • Opleidingsniveau:
 • Aantal uren per week: 24 uur

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden als psychodiagnostisch werker binnen de RVZE Eemland hebben betrekking op de patiëntengroep volwassenen en ouderen. Je ontvangt functioneel leiding van de klinisch psycholoog / hoofd psychodiagnostiek waarbij het accent van je werkzaamheden ligt op het mede organiseren en uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek. Hiertoe behoren het afnemen, scoren en verslagleggen van psychodiagnostisch onderzoek. Je coördineert de organisatie en planning van de psychodiagnostiek waarbij je het testmateriaal beheert, nieuwe ontwikkelingen implementeert , en een actieve bijdrage levert aan kennisdeling. Je hebt een brede inzet in de psychodiagnostiek waarbij het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek eveneens tot je taken kan behoren.

De afdeling psychodiagnostiek bestaat uit een klein kernteam, bestaande uit een klinisch psycholoog, gz-psychologen en een psychodiagnostisch werker. Teamleden zijn veelal voor een aantal uren verbonden aan de psychodiagnostiek afdeling en daarnaast werkzaam voor een van de behandelprogramma’s binnen GGz Centraal. De afdeling psychodiagnostiek heeft als kerntaak het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek voor de gehele regio Eemland en bedient daarmee een zeer diverse groep patiënten. Daarnaast is er een opleidingstaak en zijn er altijd meerdere piogs of giossen aan de afdeling verbonden. Als laatste heeft de psychodiagnostiek afdeling een rol in het verzamelen van data voor diverse wetenschappelijke onderzoeken die er lopen binnen GGz Centraal.

Wat heb je nodig?

 • een relevante afgeronde HBO opleiding, welke erkend is in de DBC-GGZ beroepentabel; 
 • aantoonbare ervaring en affiniteit met psychodiagnostiek en het werken in de geestelijke gezondheidszorg;
 • je bent gericht op samenwerking, ontwikkeling en innovatie en je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met de coördinatie van psychodiagnostiek.

Wat mag je verwachten?

 • een parttime contract voor 24 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal 1843,- en maximaal 3135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);  
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.
Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. 

Waar ga je werken?

Op onze locatie Zon & Schild aan de rand van Amersfoort. Op het terrein is een breed behandelaanbod gehuisvest waardoor patiënten eenvoudig kunnen wisselen van behandeltype of zorgzwaarte. Naast een breed basisaanbod zijn er ook een aantal specialismen op Zon & Schild, die zijn gericht op het behandelen van patiënten met complexe meervoudige problematiek. De bosrijke locatie Zon & Schild biedt voor deze patiënten een rustige en veilige behandelomgeving.

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Barbara Montagne (klinisch psycholoog / coördinator psychodiagnostiek), bereikbaar via telefoonnummer 06-57025280. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 27-08-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen