Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige Psychiatrie en Verslaving Laren (24-32 uur)

Wil jij jouw vak als verpleegkundige in de volle breedte uitvoeren? Wil jij van betekenis zijn voor mensen met psychiatrisch en verslavingsproblemen? Dan gaan we graag met je in gesprek!Als verpleegkundige ga je cliënten begeleiden en motiveren in het volgen van de behandeling. Daarbij voer je de regie over de ...

 • Regio: Laren
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Wil jij jouw vak als verpleegkundige in de volle breedte uitvoeren? Wil jij van betekenis zijn voor mensen met psychiatrisch en verslavingsproblemen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Als verpleegkundige ga je cliënten begeleiden en motiveren in het volgen van de behandeling. Daarbij voer je de regie over de cliëntondersteuning en bewaak je het groep therapeutisch klimaat. Verder draag je bij aan de ontwikkeling van herstel ondersteunende zorg en onderhoudt je contacten met het sociale netwerk van de cliënt. 

Het team waar je komt te werken is een bestaand, nieuw team van verpleegkundige en ggz agogen. Samen denken wij na over het professionaliseren van onze werkzaamheden en kijken wij naar de behoefte van de doelgroep. 

Wat heb je nodig?

Sta jij stevig in je schoenen en kun je de rust bewaren in hectische situaties? Dan worden we nieuwsgierig naar je.
Verder hoort bij deze functie dat je:
 • in het bezit bent van diploma verpleegkundige niveau 4 (afgeronde BBL of BOL-opleiding) of HBO-V niveau 5;
 • BIG-geregistreerd bent;
 • een flexibele en creatieve werkhouding hebt en alert bent op de kwaliteit van de geboden zorg;
 • kennis en kunde met betrekking tot verslavingszorg is een voordeel, maar heb je dit niet dan helpen we je graag bij je verdere ontwikkeling.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een werkplek in een professioneel en enthousiast team dat zich volop bezig houdt met inhoudelijke en organisatorische ontwikkelingen. De werkomgeving wordt verder gekenmerkt door korte lijnen, mogelijkheden voor ontplooiing en collegiaal overleg.
En verder:
 • wij bieden een fulltime contract voor 32 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • je komt te werken op een mooi gelegen locatie, in een deskundig team met een prettige sfeer;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. De kosten voor de VOG worden door ons vergoed. 

Waar ga je werken?

Juliana-Oord ligt op een prachtige locatie in Laren, midden in de bossen en heide van het Gooi.
Wij zijn een  boven regionaal expertise centrum met de zorgpaden psychiatrie & verslaving, detox en neuropsychiatrie. Binnen GGZ Centraal is Juliana-Oord de kliniek waar het specialisme ten aanzien van verslavingsproblematiek in combinatie met psychiatrische en neuro psychiatrische stoornissen behandeld wordt.

Het ontmoedigen van middelengebruik is een van onze speerpunten. Het betreft patiënten met ernstige recidiverende stoornissen, met problematiek op verschillende levensgebieden. Zowel met een gebrekkig ziekte-inzicht als een lage zorgmotivatie, met raakvlakken naar verslavingen, forensische en langdurige psychiatrie die door de ernst van de problematiek tijdelijk intensievere behandeling nodig hebben in een klinische setting, zodat er binnen deze setting goede diagnostiek verricht en behandeling geboden kan worden.

Juliana-Oord (Laren) vormt samen met de Rembrandthof (Hilversum) en de Mauritzhof (Bussum) de RVZe Gooi en Vechtstreek. Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Schroom niet en neem vrijblijvend contact op met  Guido Zomer bereikbaar op 035-5390479. 

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
 

Reageren kan tot 23-08-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen