Doorsturen
 
Doorsturen
 

GGZ Agoog Psychiatrie & Verslaving Laren (24-32 uur)

Wil jij als ggz agoog je werk in de volle breedte uitvoeren? Wil jij van betekenis zijn voor mensen met psychiatrische- en verslavingsproblemen? Dan gaan we graag met je in gesprek!Als ggz agoog begeleid en motiveer je cliënten tijdens de behandelingen die zij ondergaan. Je voert de regie over de cliëntondersteuning ...

 • Regio: Laren
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Wil jij als ggz agoog je werk in de volle breedte uitvoeren? Wil jij van betekenis zijn voor mensen met psychiatrische- en verslavingsproblemen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Als ggz agoog begeleid en motiveer je cliënten tijdens de behandelingen die zij ondergaan. Je voert de regie over de cliëntondersteuning en helpt de clienten om de regie over hun eigen leven terug te krijgen.  Daarnaast bewaak en onderhoud je het groep therapeutisch klimaat en heb je o.a. contact met het sociale netwerk van de cliënten. De behandelingen vinden plaats in een multidisciplinair team waar jij onderdeel van uitmaakt. 

Je gaat werken in een team bestaande uit verpleegkundige en ggz agogen met een nieuwe teamleider. Samen denken wij na over het professionaliseren van onze werkzaamheden met altijd de behoefte van de doelgroep in gedachten. 

Wat heb je nodig?

Ervaring met werken in de verslavingszorg is een voordeel, maar ook als je deze ervaring niet hebt kun je solliciteren. Wij helpen je graag bij je verdere ontwikkeling. 

Verder hoort bij deze functie dat je: 
 • een afgeronde opleiding social work/SPH met registratie GGZ-agoog hebt; 
 • een flexibele en creatieve werkhouding, de verslavingszorg valt niet te plannen; 
 • een actieve bijdrage in toezien op de kwaliteit van de geboden zorg. 

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een werkplek in een professioneel en enthousiast team dat zich volop bezig houdt met inhoudelijke en organisatorische ontwikkelingen. De werkomgeving wordt verder gekenmerkt door korte lijnen, mogelijkheden voor ontplooiing en collegiaal overleg.
En verder:
 • wij bieden een fulltime contract voor 32 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • je komt te werken op een mooi gelegen locatie, in een deskundig team met een prettige sfeer;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. De kosten voor de VOG worden door ons vergoed. 

Waar ga je werken?

Op de locatie Juliana-Oord, op een prachtige locatie in Laren, midden in de bossen en heide van het Gooi. Wij zijn een boven regionaal expertise centrum met de zorgpaden psychiatrie & verslaving, detox en neuropsychiatrie. Binnen GGZ Centraal is Juliana-Oord de kliniek waar het specialisme ten aanzien van verslavingsproblematiek in combinatie met psychiatrische en neuro psychiatrische stoornissen behandeld wordt.

Het ontmoedigen van middelengebruik is een van onze speerpunten. Het betreft patiënten met ernstige recidiverende stoornissen, met problematiek op verschillende levensgebieden. Zowel met een gebrekkig ziekte-inzicht als een lage zorgmotivatie, met raakvlakken naar verslavingen, forensische en langdurige psychiatrie. Door de ernst van de problematiek hebben de patienten tijdelijk intensievere behandeling nodig in een klinische setting, zodat er binnen deze setting goede diagnostiek verricht wordt en de juiste behandeling geboden kan worden.

Juliana-Oord (Laren) vormt samen met de Rembrandthof (Hilversum) en de Mauritzhof (Bussum) de RVZe Gooi en Vechtstreek. Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Neem dan vrijblijvend contact op met Guido Zomer (teamleider) bereikbaar op 035-5390479. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
 

Reageren kan tot 21-10-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen