Doorsturen
 
Doorsturen
 

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) Ambulante Ouderenpsychiatrie Hilversum (32-36 uur)

Heb jij altijd al in een breed samengesteld team willen werken? En ligt je hart bij de ouderenpsychiatrie? Dan past deze baan als SPV ouderenpsychiatrie binnen de klinieken van de Riebeeckhof in Hilversum perfect bij jou.Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige behandel je zelfstandig ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Heb jij altijd al in een breed samengesteld team willen werken? En ligt je hart bij de ouderenpsychiatrie? Dan past deze baan als SPV ouderenpsychiatrie binnen de klinieken van de Riebeeckhof in Hilversum perfect bij jou.

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige behandel je zelfstandig ambulante psychiatrische patiënten uit de doelgroep. Je onderhoudt contacten met hun familie en andere betrokkenen zoals verwijzers. Je bent betrokken bij de intakeprocedure waarbij je een intakegesprek voert en aansluitend samen met de ouderenpsychiater een psychiatrisch onderzoek en een adviesgesprek voert. In overleg met de patiënt kom je tot een inventarisatie van de problematiek en het opstellen van een behandelplan.

Je werkt in een multidisciplinair team met andere SPV, arts-assistenten, psychiaters en psychologen, PIT O-verpleegkundigen. Je werkt vaak outreachend en doet huisbezoeken bij de patiënten thuis daarnaast kun je ook patiënten in louw case- load hebben, die in klinische of deeltijdbehandeling zijn, in dat geval werk je tevens nauw samen met de persoonlijk begeleiders van die patiënten, training- en educatiemedewerkers en vaktherapeuten.

Steeds meer maken wij deel uit van grotere netwerken waarbij huisartsen, andere zorgverleners, gemeenten (sociaal plein) en anderen betrokken zijn. In dergelijke netwerken wordt een actieve opstelling verwacht (met in achtneming van de privacy van de patiënt). Je bent mede- behandelaar en werkt onder leiding van een hoofd van het behandelprogramma. Je neemt deel aan de behandel- en beleidsbesprekingen, intervisie en inhoudelijke verdiepingen en moreel beraad.

Je neemt deel aan de reservepool van de medewerkers van de crisisdienst. De crisisdienst is een onderdeel van de Spoedeisende Psychiatrie die binnen en buiten kantoortijden verantwoordelijk is voor crisisinterventies. Zij hebben een eigen personeelsbezetting maar in tijden van ziekten, vakantie of andere afwezigheid kan een beroep gedaan worden op de reservepool.

Wat heb je nodig?

 • je hebt de opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige afgerond of bent in een gevorderd stadium;
 • ervaring en affiniteit met de bovenstaande doelgroep;
 • gedreven en flexibele instelling en enthousiasme om te werken in een vernieuwende behandelorganisatie;
 • collegiale houding en goede mogelijkheden tot samenwerking met diverse collega's, zowel intern als extern in de verschillende netwerken;
 • rijbewijs en beschikking over een auto.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een parttime/fulltime contract als SPV voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.407,-en maximaal € 3.894,-bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op www.werkenbijggzcentraal.nl;
 • conform het beleid van GGz Centraal vragen wij voor deze functieeen VOG (Verklaring OmtrentGedrag), wij vragen aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal.
Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land. Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal. www.ggzcentraal.nl.

Ouderenpsychiatrie richt zich op kwetsbare mensen die in de derde of vierde levensfase verkeren en vaak problemen ervaren op meerdere gebieden. Naast psychiatrische stoornissen spelen vaak ook somatische- en cognitieve problemen een rol. De visie van de ouderenpsychiatrie is om de zorg dichtbij de patiënt te organiseren in nauwe samenwerking met andere hulpverleners, zoals huisarts en thuiszorg. We werken vanuit het team multidisciplinair, schalen op naar FACT zorg indien nodig en kunnen  gebruik maken van IHT en indien noodzakelijk patiënten (voor korte tijd) opnemen in een van onze klinieken.  

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel dan met Chris Bavinck (hoofd behandelprogramma) 035-6557431. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 24-09-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen