Doorsturen
 
Doorsturen
 

Directiesecretaresse Almere (28 uur)

Ben jij degene die achter de schermen zorgt dat alles op rolletjes loopt? Kun jij snel schakelen en doe je gemakkelijk meerdere dingen tegelijk? Dan zoeken wij jou!  Als directiesecretaresse ondersteun je de directeur bedrijfsvoering en de directeur behandelzaken. Voor beide directeuren plan en organiseer je alle ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Staf en managementAdministratief
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 28 uur

Wat ga je doen?

Ben jij degene die achter de schermen zorgt dat alles op rolletjes loopt? Kun jij snel schakelen en doe je gemakkelijk meerdere dingen tegelijk? Dan zoeken wij jou!  

Als directiesecretaresse ondersteun je de directeur bedrijfsvoering en de directeur behandelzaken. Voor beide directeuren plan en organiseer je alle activiteiten. Zo beheer je telefoon-, e-mail-, en postverkeer en verzorg en archiveer je alle correspondentie. Agendabeheer behoort ook tot jouw werkzaamheden. 

Voor veel interne en externe contacten ben je het eerste aanspreekpunt en stroomlijn je de communicatie. Je bereidt vergaderingen voor, verzorgt de verslaglegging en bewaakt de voortgang van acties. Ook stel je diverse overzichten en schema's op en houdt deze bij.  In de hectiek van de dag zorg je dat alles organisatorisch in goede banen loopt. Daarbij ben je klantgericht en geef je ruimte aan onverwachte zaken. Als directiesecretaresse werk je nauw samen met jouw collega directiesecretaresses van de andere secretariaten binnen GGz Centraal. 

Wat heb je nodig?

Je beschikt over aantoonbare flexibiliteit en stressbestendigheid, er komen vaak onverwachte zaken op jouw pad gedurende de dag. Verder vragen wij: 
 • een afgeronde opleiding tot directiesecretaresse op mbo/hbo-niveau;
 • meerdere jaren aantoonbare ervaring als directiesecretaresse of managementassistent; 
 • je beschikt over ruime ervaring in het notuleren van vergaderingen op verschillende niveaus
 • het vermogen om hoofd- en bijzaken te scheiden; 
 • bij voorkeur iemand die ervaring heeft met de afhandeling van klachten;
 • je staat stevig in je schoenen en bent oplossingsgericht;
 • je vindt het leuk om in een omgeving te werken die constant in beweging is. 

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden een contract voor 28 uur per week voor bepaalde tijd (in eerste instantie voor 1 jaar).
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek)
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. De kosten voor de VOG worden door ons vergoed. 

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

In Flevoland hebben wij de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 8 gebiedsteams: 4 in Almere, 2 in Lelystad, 1 in Dronten en 1 in de Noordoostpolder. Naast de gebiedsteams hebben wij een regio breed opererende 24-uurs crisisdienst, IHT-team en deelspecialisische teams. Indien opname noodzakelijk is, kan dat in een van onze open of gesloten klinieken. De gesloten kliniek is gehuisvest in Almere en de open klinieken in Lelystad.

We leveren outreachende en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van cliënten vaak in samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners). We werken vanuit de “herstel ondersteunende zorg”-gedachte.


Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan metSaskia van der Wouden (directeur behandelzaken) 06-83621240. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 3 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. De selectiegesprekken vinden plaats op dinsdag 24 september. 

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 13-09-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen