Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige Opname afdeling Ouderenpsychiatrie Ermelo (32 uur)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een omgeving waar multi-problematiek bij ouderen de boventoon voert? Herstel ondersteunende zorg en belevingsgerichte zorg zijn op deze opname afdeling voor jou de hoofdlijnen voor jouw basisattitude in de bejegening van onze patiënten.Als verpleegkundige ben je onderdeel ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een omgeving waar multi-problematiek bij ouderen de boventoon voert? Herstel ondersteunende zorg en belevingsgerichte zorg zijn op deze opname afdeling voor jou de hoofdlijnen voor jouw basisattitude in de bejegening van onze patiënten.

Als verpleegkundige ben je onderdeel van het behandelteam en mede-aanspreekpunt van de afdeling. Je organiseert de zorg op afdelingsniveau, waarbij je de theorie integreert en vertaalt naar verschillende contexten in en rond de dagelijkse praktijk.

Het opstarten en borgen van intervisie in het behandelteam staat voor de komende periode op de agenda, evenals dwang en drang reductie. Ook investeren wij bewust in het aanhalen en onderhouden van contacten met onze externe ketenpartners.

Wij hebben een divers team in de aanbieding, o.a. verpleegkundigen, verzorgende, geriater, geriater i.o., psychiater en ergotherapeut. In totaal zijn we met 30 collega’s. Kwaliteit, ontwikkeling en collegialiteit zijn kenmerkend voor ons team. Daarbij ga jij toekomstige collega’s coachen en begeleiden.

Wat heb je nodig?

Je bent van nature creatief en ondernemend. En je hebt een eigen visie over herstel ondersteuning en belevingsgerichte zorg.
Verder vragen wij:
 • een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4 of 6;
 • affiniteit hebben met de doelgroep;
 • bekwaam in het methodisch werken (Gordon, PES, enz);
 • de cursus werkbegeleiding en beoordeling afgerond of bereid deze te volgen.

Wat mag je verwachten?

 • een persoonlijk inwerkprogramma, waarbij je de eerste week bovenop de formatie meedraait;
 • je wordt actief betrokken om je eigen rooster vorm te geven door middel van een digitale planning;
 • een parttime arbeidsovereenkomst per 1 september voor 32 uur per week. In eerste instantie voor de duur van een half jaar i.v.m. vervanging van een collega. De mogelijkheid bestaat om het contract omte zetten naar onbepaalde tijd;
 • het salaris is minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45); 
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen; 
 • doorgroei mogelijkheden via de opleiding HBO-V of SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • een VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Het Centrum voor Ouderenpsychiatrie afdeling 2 in Ermelo is een opname- en behandelafdeling voor patiënten die ouder zijn dan 60 jaar. De afdeling maakt deel uit van cluster 4 ouderenpsychiatrie van de RVZe Veluwe & Veluwe Vallei. Op de afdeling wordt diagnostiek en behandeling geboden aan patiënten met een cognitief en chronische problematiek. Herstel ondersteunende zorg en belevingsgerichte zorg gelden als basisattitude voor de bejegening van onze patiënten.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Herald Drenth (teamleider) 06- 20494437. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 07-10-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen