Doorsturen
 
Doorsturen
 

Ambulant Verpleegkundige Gebiedsteam Lelystad 24-36 uur

Flexibel werken, een eigen caseload, behandelen, overzicht houden en zo nodig snel schakelen, is dat voor jou als verpleegkundige DE manier van werken? Geef jij graag vorm aan herstelgerichte zorg? Kom dan ons gebiedsteam versterken. Als ambulant verpleegkundige ben je samen met de SPV een belangrijke partner in ...

 • Regio: Lelystad
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Flexibel werken, een eigen caseload, behandelen, overzicht houden en zo nodig snel schakelen, is dat voor jou als verpleegkundige DE manier van werken? Geef jij graag vorm aan herstelgerichte zorg? Kom dan ons gebiedsteam versterken.
 
Als ambulant verpleegkundige ben je samen met de SPV een belangrijke partner in de verbinding tussen patiënt, gebied/netwerkpartners en het team. Jouw uitdaging is de case-load verder opbouwen en de samenwerking in het netwerk van jouw regio vergroten. Hierbij pak jij nadrukkelijk jouw expertise rol als GGZ verpleegkundige.

Binnen een multidisciplinair team bied je herstelgerichte patiëntenzorg. Dit doe je zowel ambulant als poliklinisch, waardoor je in een snel tempo een groot scala aan psychiatrische ziektebeelden leert kennen en herkennen. Je werkt outreachend. Door middel van praktische ondersteuning help je de patiënt om te werken aan hun eigen behandeldoelen. Als het thuis minder goed gaat bij de patient ben jij in staat om dit tijdig te signaleren en de zorg te indiceren. Ook onderhoud je contact met de netwerkpartners en stemt de behandeling in goed overleg af. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, intervisie en richt je actief op intercollegiale kennisoverdracht. Zie je iets dat beter kan? Signaleer, denk mee en deel je verbetervoorstel. 

Het team:
Je gaat werken in een professioneel en enthousiast team van, psychologen, psychiater, verpleegkundigen, SPV en maatschappelijk werker. We houden van korte lijnen en regelmatig intercollegiaal overleg. Inhoudelijke ontwikkeling van een goede organisatie hebben wij hoog in het vaandel staan. De ontwikkelingen van het team en van het individu krijgen dan ook volop aandacht. Je krijgt de ruimte om jezelf verder in je vak te ontwikkelen en samen met je vakgenoten zorg je actief voor het behoud en de ontwikkeling van vakspecifieke kennis.

Kernwoorden die ons team omschrijven: enthousiasme, ervaring, gedrevenheid, multidisciplinair werken, collegialiteit en humor.

Wat heb je nodig?

Wij vragen iemand met goede sociale vaardigheden. Ook vind je het leuk om mee te denken op beleidsniveau en de vertaalslag te maken naar de praktijk. Je bent je er bewust van dat de samenwerking met ketenpartners belangrijk is en dat samenwerken met meerdere partijen complex kan zijn. Je bent in staat helderheid te creëren en zoekt actief contact met partijen die betrokken zijn bij een patiënt om tot een goede zorgafstemming te komen. 
Verder is van belang: 
 • diploma verpleegkundige niveau 4 of 6, met BIG registratie; 
 • bij voorkeur ervaring met ambulant werken; 
 • in bezit van rijbewijs en auto; 
 • heb je kennis van de sociale kaart, dan heb je een streepje voor.

Wat mag je verwachten?

 • het salaris is minimaal € 1.843,-- en maximaal € 3.135,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45); 
 • een parttime of fulltime arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor 24 tot 36 uur per week;
 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen;  
 • doorgroei mogelijkheden via de opleiding HBO-V, SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist; je wordt actief betrokken om je eigen rooster vorm te geven door middel van een digitale planning;  
 • een actief scholingsbeleid en uitstekende flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt hier meer over vinden op: werkenbijggzcentraal.nl
 • een VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

In Flevoland hebben wij de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 8 gebiedsteams: 4 in Almere, 2 in Lelystad, 1 in de Noordoostpolder en 1 in Dronten. Naast de gebiedsteams hebben wij een regio breed opererende 24-uurs crisisdienst en een IHT-team. Indien opname noodzakelijk is, kan dat in een van onze open of gesloten klinieken. De gesloten kliniek is gehuisvest in Almere en de open klinieken in Lelystad.

De gebiedsteams zijn multidisciplinair teams en bieden behandeling aan mensen met een breed scala aan psychische problemen (angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek trauma, schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen en co-morbide problematiek). We leveren ‘outreachende’ en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten staat het vergroten van de eigen regie van cliënten voor op. De samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners) is hierbij van belang. We werken allemaal vanuit de “herstel ondersteunende zorg” gedachte.

We leveren outreachende en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van cliënten, vaak in samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners). We werken vanuit de “herstelondersteunende zorg”-gedachte. 

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Marcel Knijn (hoofd bedrijfsvoering Gebiedsteams en Deelspecialismen)  06-83276691. Hij neemt graag de tijd voor je!
 
Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 19-08-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen