Doorsturen
 
Doorsturen
 

Teamleider Bedrijfsvoering (meewerkend) Gebiedsteam Lelystad, Noordoostpolder en Dronten (8 uur)

Wil jij als behandelaar graag meedenken over het nog sterker positioneren van ons gebiedsteam? Vertel ons hoe jij denkt over een gezonde en efficiënte bedrijfsvoering en solliciteer als meewerkend teamleider!  Als teamleider bedrijfsvoering ben je in duaal management met de teamleider behandelzaken ...

 • Regio: EmmeloordLelystadDronten
 • Vakgebied: Staf en management
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 6 - 8 uur

Wat ga je doen?

Wil jij als behandelaar graag meedenken over het nog sterker positioneren van ons gebiedsteam? Vertel ons hoe jij denkt over een gezonde en efficiënte bedrijfsvoering en solliciteer als meewerkend teamleider!  

Als teamleider bedrijfsvoering ben je in duaal management met de teamleider behandelzaken verantwoordelijk voor de resultaten van het team. In plaats van een centrale top-down aansturing werk je in een gebiedsgericht- en deelspecialistisch team. Door decentralisatie van programma’s  krijgt het team een meer zelfsturend karakter  en wordt eigen regie  gestimuleerd en verwacht. 
In het gebiedsteam werk je  met professionals vanuit allerlei disciplines en niveaus. Waarbij jij het aanspreekpunt bent voor de netwerkpartners in het verzorgingsgebied van het team m.b.t. de bedrijfsvoering. Jij levert input voor de strategie en het beleid en je zorgt voor het implementeren en realiseren hiervan. Daarbij geef je vorm aan een effectieve en efficiënte uitvoering van activiteiten en processen en aan een financieel gezonde bedrijfsvoering. Daarnaast ben je ook professioneel behandelaar in hetzelfde gebiedsteam. 

Belangrijkste taken naast je functie als behandelaar: 

 • actief bijdragen aan de ontwikkelingen van het gebiedsteam; 
 • profileren van gebiedsteams zowel intern als extern; 
 • actief verbinding zoeken met ketenpartners;  
 • optimale facilitering en versterken van de zelfstandigheid van de teams en de individuele medewerkers; 
 • sturen op output; 
 • samen met de collega-teamleiders werken aan gemeenschappelijke doelstellingen en resultaten; 
 • input leveren aan het hoofd bedrijfsvoering voor de verdere ontwikkeling van het behandelprogramma. 

Wat heb je nodig?

Je staat bekend om jouw volharding en doorzettingsvermogen en je bent helder in jouw aanpak rond ontwikkelingen binnen het werkveld en in de samenwerking.

Verder vragen wij:
 • gediplomeerd en (BIG-)geregistreerd professional in een functie passend in de gebiedsteams;
 • management kennis en vaardigheden op hbo niveau;
 • managementopleiding en enige ervaring met leidinggeven en het operationeel aansturen en coachen van een team is gewenst;
 • ervaring met veranderingsprocessen;
 • representativiteit is vereist bij het vertegenwoordigen van het organisatieonderdeel/ afdeling in (externe) contacten.

Wat mag je verwachten?

Een uitdagende werkplek in een regio waarin snelheid, flexibiliteit, verbinding en klantgerichtheid voorop staan. Waar je kunt rekenen op aandacht voor opleiden, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Waar eigen initiatieven, regie en proactief handelen ruimte krijgen. Met professionele en betrokken collega’s die jou graag in het team verwelkomen. 

Daarnaast bieden wij: 

 • een contract voor 8 uur per week als teamleider bedrijfsvoering en 16-28 uur als behandelaar, voor de duur van 1 jaar, met de mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde tijd; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ
 • actief scholingsbeleid; uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl; 
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

In Flevoland hebben wij de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 8 gebiedsteams: 4 in Almere, 2 in Lelystad, 1 in Dronten en 1 in de Noordoostpolder.

Naast de gebiedsteams hebben wij een regio breed opererende 24-uurs crisisdienst en een IHT-team. Indien opname noodzakelijk is, kan dat in een van onze open of gesloten klinieken. De gesloten kliniek is gehuisvest in Almere en de open klinieken in Lelystad.

We leveren outreachende en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van cliënten vaak in samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners). We werken vanuit de “herstelondersteunende zorg”-gedachte.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Marcel Knijn (hoofd bedrijfsvoering Gebiedsteams en Deelspecialismen) 06 832 766 91. Hij neemt graag de tijd voor je!
 
Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 19-08-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen