Doorsturen
 
Doorsturen
 

Sociotherapeut Autisme Expertisecentrum Emerhese Amersfoort (28-36 uur)

Durf jij veranderingen aan te gaan? Heb jij oog voor methodisch werken en leefstijl Herstel? Dan hebben wij een fijne baan voor jou.Je komt werken binnen het multidisciplinaire team van de kliniek, onderdeel van het gespecialiseerde behandelcentrum Emerhese. In deze woningen wonen volwassenen met een autisme spectrum ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Begeleiding/agogie
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 28 - 36 uur

Wat ga je doen?

Durf jij veranderingen aan te gaan? Heb jij oog voor methodisch werken en leefstijl Herstel? Dan hebben wij een fijne baan voor jou.

Je komt werken binnen het multidisciplinaire team van de kliniek, onderdeel van het gespecialiseerde behandelcentrum Emerhese. In deze woningen wonen volwassenen met een autisme spectrum stoornis (ASS).

Als sociotherapeut heb je de taak om jouw sociotherapeutische kennis te delen en toe te passen binnen het behandelprogramma. Methodisch efficiënt  werken, leefstijl en aandacht voor iedere cliënt binnen de dagelijkse zorg zijn terugkerende items. Je maakt daarbij gebruik van de Autisme Centraal Methodiek.

Goede communicatie en reflectie op jezelf en je collega’s is belangrijk. De aandacht gaat steeds meer uit naar het bij elkaar brengen van diverse milieus en het betrekken van het systeem van de cliënt. Heb jij hier goede ideeën over? Die horen wij graag van je!

Het team
Het team is enthousiast en betrokken. Ieder teamlid maakt deel uit van het ontwikkelplan scholing, per medewerker is er een opleidingsbudget beschikbaar.

Wat heb je nodig?

Je bent in staat om methodisch en systemisch te denken en te werken. Jouw communicatieve vaardigheden en reflectievermogen zijn gewoon goed.
Verder vragen wij:  
 • opleiding HBO Social Work, SPH met registratie GGZ-agoog; 
 • ervaring in de psychiatrie met name met deze doelgroep;
 • de wil om te leren en om veranderingen in gang te zetten.

Wat mag je verwachten?

 • werken met een bijzondere doelgroep en fijne collega's op een mooie goed bereikbare locatie;
 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • betrokkenheid bij het vormen van je eigen rooster door middel van een digitale planning;
 • een parttime arbeidsovereenkomst van 28 tot 36 uur per week, voor de duur van 1 jaar, met de intentie tot omzetting naar onbepaalde tijd;
 • het salaris is minimaal € 1.843,-- en maximaal € 3.135,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45); 
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen; 
 • doorgroei mogelijkheden naar diverse behandelprogramma's binnen GGz Centraal;
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • een VOG verklaring hoort erbij, wij vragen aan en vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 
 
Emerhese is het gespecialiseerde behandelcentrum van GGz Centraal voor volwassenen en jongeren met een autisme spectrum stoornis (ASS). Emerhese heeft drie locaties, een op het terrein van Zon & Schild en een locatie in de stad van Amersfoort en in Almere. Er is een polikliniek voor diagnostiek en behandeling. Daarnaast heeft Emerhese een klinische afdeling op het terrein van Zon & Schild, deze bestaat uit zes woningen, een voorzieningengebouw, een werkplaats en een afdeling voor deeltijdbehandeling.
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Evelien Buik (plv teamleider) 06 543 338 16. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 08-10-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen