Doorsturen
 
Doorsturen
 

Psychiater expertiseteam Persoonlijkheidsstoornissen en Depressieve stoornissen Hilversum (24-36 uur)

Als psychiater binnen het expertiseteam Persoonlijkheidsstoornissen en Depressieve stoornissen werk je samen met een ervaren multidisciplinair ambulant team. Naast het verrichten van intakes, (diagnostische) behandeling en diverse vormen van groeps- en individuele therapie, doe je medisch-psychiatrisch onderzoek en ...

 • Regio: Hilversum
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Als psychiater binnen het expertiseteam Persoonlijkheidsstoornissen en Depressieve stoornissen werk je samen met een ervaren multidisciplinair ambulant team. Naast het verrichten van intakes, (diagnostische) behandeling en diverse vormen van groeps- en individuele therapie, doe je medisch-psychiatrisch onderzoek en geef je farmacotherapie. Je onderhoudt contacten met behandelaren en ketenpartners als politie, gemeenten en maatschappelijke opvang. Uiteraard neem je als dat nodig is waar voor collega's.
Het doen van bereikbaarheidsdiensten vanuit een dienstenpool met daarin 15 van jouw collega's is onderdeel van je werkzaamheden. De bezetting in de regio is goed, waardoor je minder bereikbaarheidsdiensten draait. De psychiatergroep in de regio Gooi en Vechtstreek is actief bezig met het opzetten van een IFMS-systeem (Individueel Functioneren Medisch Specialist), dit jaar is de pilot gestart. Patiënten, kwaliteit, resultaat en klanttevredenheid zijn de kernbegrippen waarmee jij aan de slag gaat. Vanzelfsprekend doe je dit niet alleen, je gaat aan de slag met een daadkrachtig en specialistisch team.
 
Andere taken: 
 • eindverantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van een multidisciplinair behandelplan;
 • actief bijsturen, zodra de resultaten dreigen tegen te vallen;
 • adviseren rond voortzetting van juridische maatregelen bij onvrijwillig opgenomen cliënten;
 • meedraaien in de crisisdienstregeling hoort erbij;
 • GGz Centraal is een opleidingsziekenhuis. Meewerken aan de opleiding op verschillende manieren kan een onderdeel van je werk zijn, je geeft o.a. werkbegeleiding aan een of meerdere AIOS en/of ANIOS.

Wat heb je nodig?

Je voelt je thuis in een ervaren multidisciplinair team, waarin je met deskundige collega's vanuit een heldere behandelvisie werkt met een uitdagende doelgroep. En verder:
 • ben je BIG-geregistreerd als psychiater;
 • heb je bij voorkeur werkervaring in de behandeling van mensen met een persoonlijkheidsstoornis en depressie;
 • ben je een stevige professional die in staat is de integratie van het behandelproces adequaat te initiëren en te begeleiden;
 • je hebt visie, bent proactief en hebt doorzettingsvermogen.

Wat mag je verwachten?

Een voortrekkersrol bij een werkgever die de ambitie heeft om onze doelgroep nog beter te bedienen. Je komt terecht in een team met professionele en betrokken collega’s die jou graag verwelkomen.
Verder kun je rekenen op:
 • een contract voor onbepaalde tijd;
 • een salaris conform de CAO GGZ, AMS regeling;
 • een goed bereikbare werklocatie;
 • flexibele arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenregeling en een bijdrage in de ziektekostenverzekering;
Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.

Waar ga je werken?

GGz Centraal Gooi en Vechtstreek biedt diagnostiek en behandeling aan personen vanaf 18 jaar. Onze zorg is georganiseerd in drie clusters; het cluster Diagnostisch Behandel en Expertisecentrum, het cluster Zorgopschaling en het cluster Sociale Psychiatrie.

In het Diagnostisch Behandel en Expertisecentrum vindt diagnostiek, indicatiestelling en behandeling plaats binnen de programma’s Persoonlijkheidsstoornissen & Depressie, Bipolaire & Psychotische stoornissen, Jong Volwassenen, Eetstoornissen en Ouderenpsychiatrie.
Vanzelfsprekend werken we nauw samen met onze klinische teams, IHT bij zorgopschaling en met de teams werkend met FACT-methodiek. We bieden patiënten een samenhangend aanbod dat in overleg met de patiënt, naastbetrokkenen en ketenpartners afgestemd wordt.

De Rembrandthof (Hilversum) vormt samen met Juliana-Oord (Laren) en de Mauritzhof (Bussum) de RVZe Gooi en Vechtstreek. De Rembrandthof is het centrum voor ambulante en klinische behandeling van volwassenen en ouderen met psychiatrische problematiek.

Ons expertiseteam Persoonlijkheidsstoornissen en Depressieve stoornissen biedt een specialistisch zorgaanbod dat bestaat uit individuele, deeltijd- en groepsbehandelingen zoals Dialectische gedragstherapie en Schema Focussed Therapy. Wij vinden het belangrijk de familie en naastbetrokkenen van onze patiënten nauw bij de behandeling te betrekken; gastvrije zorg is een kernwaarde binnen onze behandelprogramma’s.

Wil je meer weten? Kijk op www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Karin Tobias (hoofd behandelprogramma): 06-23437762. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 19-09-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen