Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ-psycholoog Ambulante Ouderenpsychiatrie Amersfoort (20-28 uur)

Heb jij als GZ-psycholoog altijd al in een bevlogen en breed samengesteld team willen werken, dat specialistische zorg levert aan mensen met complexe psychiatrische problematiek? Voor ons team Ambulante Ouderenpsychiatrie in Amersfoort zoeken wij een nieuwe collega!Onze afdeling ambulante ouderenpsychiatrie ...

 • Regio: Amersfoort
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 20 - 28 uur

Wat ga je doen?

Heb jij als GZ-psycholoog altijd al in een bevlogen en breed samengesteld team willen werken, dat specialistische zorg levert aan mensen met complexe psychiatrische problematiek? Voor ons team Ambulante Ouderenpsychiatrie in Amersfoort zoeken wij een nieuwe collega!

Onze afdeling ambulante ouderenpsychiatrie kenmerkt zich door veelzijdigheid en dynamiek. We zien ouderen met allerlei soorten psychiatrische aandoeningen (stemmings-en angstklachten, somatoforme stoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, psychotische ziektebeelden), waarop lichamelijke aandoeningen, levensfaseproblematiek, neurocognitieve stoornissen en functionele verandering(bijvoorbeeld in visus en gehoor) kunnen inwerken of een aandeel in kunnen hebben.

Wij werken ambulant, outreachend en bieden ook deeltijdbehandeling. Qua diagnostiek voer je als GZ psycholoog mee intakes uit, waarbij we ons ook richten op de naasten of mantelzorgers van de patiënt. Ook kun je betrokken worden bij neuropsychologisch of persoonlijkheidsonderzoek. Qua behandeling kun je gebruik maken van CGT, EMDR, IPT en /of systeemtherapie.

We werken in een interdisciplinair team waarbij de schotten laag zijn, de lijnen kort en we samen proberen te doen wat de patiënt en diens naaste nodig heeft. Als GZ psycholoog heb je een coördinerende rol in het uitzetten van het behandelbeleid en heb je een taak als regiebehandelaar.

Het ambulante team bestaat verder uit psychiaters, een arts in opleiding tot SOG, ggz agogen, non-verbale therapeuten, ambulant verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en een klinisch psycholoog.

Wat heb je nodig?

Allereerst affiniteit met het werken met jonge en oudere ouderen. Ben je een teamplayer en enthousiast om de handen uit de mouwen te steken op breed psychologisch vlak.
Verder:
 • een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog en je bent BIG (art.14) geregistreerd;
 • grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit;
 • bij voorkeur een B-rijbewijs en de beschikking over een eigen auto;
 • werkervaring in de behandeling van mensen met complexe problematiek is een voordeel, geen noodzaak;

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een uitdagende en gevarieerde functie met ruimte voor verantwoordelijkheid, professionele en persoonlijke ontwikkeling in een dynamische en plezierige werkomgeving. En verder:
 • een parttime contract aan voor minimaal 20 uur per week met een uitloop naar 28 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure; 
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Janet Arkenbout (teamleider) 06 - 12072221 of Annemiek de Kock (klinisch psycholoog) 06-23206152. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 11-10-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen