Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ psycholoog complexe persoonlijkheidsproblematiek Ermelo (24-28 uur)

Als behandelaar geef je 2 keer per week groepspsychotherapie aan 2 therapiegroepen, heb je systeemgesprekken met patiënten en hun gezin/partner, verricht je intakes, neem je deel aan de grote groep en draag je bij aan een veilig en open behandelklimaat. Daarnaast neem je wekelijks deel aan het behandeloverleg, ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 - 28 uur

Wat ga je doen?

Als behandelaar geef je 2 keer per week groepspsychotherapie aan 2 therapiegroepen, heb je systeemgesprekken met patiënten en hun gezin/partner, verricht je intakes, neem je deel aan de grote groep en draag je bij aan een veilig en open behandelklimaat. Daarnaast neem je wekelijks deel aan het behandeloverleg, werkoverleg/team-intervisie en het intakeoverleg. In het behandelteam wordt zowel inhoudelijk als wat betreft de interdisciplinaire samenwerking een actieve rol gevraagd. Ter aanvulling op ons team zoeken wij een GZ-psycholoog/ Psychotherapeut die affiniteit heeft met de doelgroep én met milieu- en groepstherapie. 

Binnen het multidisciplinaire behandelteam wordt nauw met elkaar samengewerkt. Naast aandacht voor de individuele problematiek van patiënten en de contextuele samenhang hiervan met het eigen gezinssysteem, zijn bij de behandeling van onze patiëntengroep ook dynamische interpersoonlijke- en groepsprocessen en kenmerkende (parallel)processen tussen patiëntengroep en behandelteam een belangrijk aangrijpingspunt om verandering te bewerkstelligen.   

Wat heb je nodig?

 • geregistreerd GZ psycholoog, met BIG-registratie, (ingeschreven als lid bij de NVRG);
 • een duidelijke visie die uitgaat van herstel ondersteunende zorg, de rol van behandeling daarin en bereidheid tot samenwerken met andere disciplines en programma’s en uitdragen van kennis;
 • transparant in (be-)handelen, optimistische attitude en bij uitstek een teamspeler;
 • ervaring met verschillende behandelvormen, waaronder EMDR , schema- therapie en kennis van multidisciplinaire behandelrichtlijnen.

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 24-28 uur per week voor onbepaalde tijd, een gecombineerde functie tot een fulltime dienstverband behoort tot de mogelijkheden;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. Je komt te werken op de afdeling, De Enk. Dit is een afdeling voor Klinische Psychotherapie voor mensen met complexe persoonlijkheidsproblematiek. Binnen een gestructureerd psychotherapeutisch leef- en behandelmilieu worden 27 patiënten in groepsverband intensief in deeltijd behandeld ( 4 daags) gedurende 9-12 maanden). Het programma bestaat uit groepspsychotherapie, vak-therapieën, sociotherapie, vaardigheidsmodules, systeemtherapie en zo nodig farmacotherapie, waarbij het therapeutisch leefmilieu bij uitstek dient om nieuwe correctieve emotionele ervaringen op te doen en diverse vaardigheden te kunnen oefenen. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Geke Appelman (teamleider) 06- 13939751. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 23-08-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen