Doorsturen
 
Doorsturen
 

Vaste nachtdienst medewerker Detox-afdeling Laren (24-32 uur)

Zorg jij voor rust op de afdeling in deze onvoorspelbare en zelfstandige baan? Als nachtdienstmedewerker werk je op de Detox opnameafdeling. Je biedt daarbij directe zorg aan patiënten en je werkt nauw samen in een professioneel en enthousiast team. De nachtdienst wordt bemand door 2 verpleegkundigen / groepsleiders. ...

 • Regio: Laren
 • Vakgebied: Verpleegkunde
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Zorg jij voor rust op de afdeling in deze onvoorspelbare en zelfstandige baan? Als nachtdienstmedewerker werk je op de Detox opnameafdeling. Je biedt daarbij directe zorg aan patiënten en je werkt nauw samen in een professioneel en enthousiast team. De nachtdienst wordt bemand door 2 verpleegkundigen / groepsleiders. In de hele kliniek werk je samen met 5 nachtdiensten, waarbij je elkaar ook ondersteunt waar nodig.

Jouw diensten zijn divers, onvoorspelbaar en wisselend qua intensiviteit en doelgroep dynamiek. De omloop snelheid is hoog, omdat een detox opname vaak maar tussen de 7-20 dagen duurt. Het voordeel hiervan is dat je op korte termijn snel positieve effecten ziet op de behandeling. In nauw overleg met je collega's geef je de dienst vorm en bepalen jullie welke zorg het beste past op dat moment.

Onze afdeling is actief in het verbeteren van kwaliteit van zorg. Wij gaan respectvol met elkaar om, zijn deskundig en optimistisch en staan open voor goede ideeën en eigen initiatief. Wij zijn innovatief, vooruitstrevend en blijven in ontwikkeling.

Scholing zien wij als een belangrijk onderdeel in het verlenen van patiëntenzorg. Jouw dienstenpatroon bespreken wij tijdens de sollicitatieprocedure. Hierin zijn wij erg flexibel qua indeling. Veel is mogelijk, echter wel binnen de kaders van de ATW en het nieuwe roostersysteem InPlanning.
 
Hoe ziet jouw nacht eruit?
Je begint de nacht met een overdracht. Vervolgens als alle late diensten zijn uitgezwaaid kijk je met je collega nachtdienst hoe het is op de afdeling. Is het onrustig? Heeft iemand ergens hulp bij nodig?

In de nacht werk je als team redelijk autonoom en heb jij de contacten met bijvoorbeeld de wachtarts, waar je aanspreekpunt voor bent, de politie en andere partijen voor bijv. crisisvragen. Je zet de medicatie uit voor de dag, je loopt regelmatig rondjes over de afdeling, je bereid de opnames voor de volgende dag voor en je bent uiteraard en vooral  beschikbaar voor de patiënt. Is er iemand wakker? Jij loopt naar de patiënt om te kijken wat hij/zij nodig heeft.

De nachtdiensten zijn net als de dag onvoorspelbaar. Komt er een crisis detox opname? Zijn er mensen wakker? Heeft iemand gebruikt en is onder invloed? Is het onrustig op de afdeling? Of slaapt iedereen en geef jij jouw nacht met andere werkzaamheden invulling.
Kortom; het is per nacht bekijken hoe jij met jouw collega de nacht vorm geeft. Spreekt dit jou aan, laat het ons weten.

Wat heb je nodig?

Wanneer jij bekend staat om jouw oplossingsgerichtheid en creativiteit worden we nieuwsgierig naar je. Verder hoort bij deze functie dat je beschikt over:
  • opleiding verpleegkundige met BIG registratie;
  • of SPH, met het certificaat medicatie verstrekken of bereid deze training te volgen;
  • ervaring vinden we fijn, maar ook wanneer je net klaar bent horen we graag van je;
  • mensenkennis, overtuigingskracht en humor.

Wat mag je verwachten?

 • werken met collega's die er voor elkaar zijn;
 • een goed inwerkprogramma;
 • een parttime arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24 tot 32 uur per week;
 • het salaris is minimaal € 1.843,-- en maximaal € 3.135,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45); 
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen; 
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder: onregelmatigheidstoeslag, een 13e maand, prima verlofregeling en levensfase-uren;
 • je wordt actief betrokken om je eigen rooster vorm te geven door middel van een digitale planning;
 • een VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Juliana-Oord is een boven regionaal expertise centrum voor psychiatrie & verslaving, detox en neuropsychiatrie. Binnen GGz Centraal is Juliana-Oord de kliniek waar het specialisme ten aanzien van verslavingsproblematiek in combinatie met psychiatrische en neuro psychiatrische stoornissen geboden wordt. 

Ontwikkeling van expertise is een continuproces en op Juliana Oord  werken  we volgens het  IDDT model, geïntegreerde behandeling van zogenaamde dubbele diagnose, verslaving  en  psychiatrie. Het ontmoedigen van middelengebruik is onze speerpunten en start in de meeste gevallen met ontgiften van alcohol of drugs, op de Detox-afdeling. Hierna stroomt het grootste deel van patiënten naar een van beide vervolg  programma’s, neuropsychiatrie of psychiatrie en verslaving. Het betreft patiënten met ernstige, vaak recidiverende stoornissen, met problematiek op verschillende levensgebieden, die door de ernst van de problematiek tijdelijk intensievere behandeling nodig hebben in een klinische setting, zodat er binnen deze setting goede diagnostiek verricht en behandeling geboden kan worden.

Kijk voor meer informatie op www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Marco Stronkhorst (teamleider bedrijfsvoering Detox Juliana Oord) 035 53 90 479 of 06 220 570 94. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 06-08-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen