Doorsturen
 
Doorsturen
 

Hoofd Behandelzaken Ermelo/Harderwijk (32-36 uur)

Het zorgcluster ‘Regio Noord’ is in ontwikkeling. Vanwege de aankomende pensionering van een van onze collega’s zijn op zoek naar een psychiater of klinisch psycholoog die het stokje wil overnemen als hoofd behandelzaken. In deze veelzijdige functie bouw je samen met het hoofd bedrijfsvoering en je collega’s in de ...

 • Regio: ErmeloHarderwijk
 • Vakgebied: Psychiaters en artsen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 32 - 36 uur

Wat ga je doen?

Het zorgcluster ‘Regio Noord’ is in ontwikkeling. Vanwege de aankomende pensionering van een van onze collega’s zijn op zoek naar een psychiater of klinisch psycholoog die het stokje wil overnemen als hoofd behandelzaken. In deze veelzijdige functie bouw je samen met het hoofd bedrijfsvoering en je collega’s in de teams aan dit nieuwe cluster. Een uitdaging voor iemand die van pionieren en door ontwikkelen houdt. 
 
Naast jouw functie als hoofd behandelzaken ben je als uitvoerend professional werkzaam, eventueel in combinatie met de functie van inhoudelijk teamleider. Je geeft inhoudelijk leiding aan de professionele teams binnen het nieuwgevormde cluster met wie je samen aan onze cliënten directe zorg biedt volgens de meest recente inzichten en met als uitgangspunt: betrokken, beschikbaar en betrouwbaar. Dit cluster ‘Regio Noord’ bestaat uit de volgende specialistische teams: Persoonlijkheidsstoornissen, Stemming- en Angststoornissen, FACT Ermelo en Harderwijk.  
 
Met het hoofd bedrijfsvoering die verantwoordelijk is voor de personele, financiële en facilitaire aspecten binnen het cluster, werk je nauw samen. In deze duale rol werken jullie samen aan de inhoud van de patiëntenzorg en gezonde bedrijfsvoering. Denk daarbij aan het goed functioneren van de zorgeenheid, implementatie van jaarplannen, het kwalitatief en kwantitatief op sterkte houden van de teams en de verantwoording richting   de regiodirectie. Met belanghebbende partijen en netwerkpartners in het werkveld onderhoud je in- en externe contacten. 
 
Effectief leiderschap staat hoog op onze agenda. Leiderschapsvaardigheden als besluiten, coachen, feedback geven en ontvangen, resultaten behalen, richting geven, verbinden in diversiteit en vertrouwen zijn de basis van het door GGz Centraal ontwikkelde leiderschapsprofiel en kenmerken jou als professional. 
 
Jouw taken in het kort:  
 • je bent verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van behandeling en zorg; 
 • je bent een initiator van en inspirator voor de collega’s in de teams; 
 • je ontwikkelt (door) en implementeert de zorg volgens actuele richtlijnen; 
 • je organiseert optimale in-, door- en uitstroom van cliënten; 
 • je stimuleert medewerkers om samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen, zowel onderling als met andere betrokkenen; 
 • je begeleidt medewerkers in opleiding; 
 • je maakt deel uit van het regionaal managementoverleg (RMO) en daarmee medeverantwoordelijk voor de resultaten van de regio, in goede samenwerking en afstemming met alle onderdelen van de regio en van GGz Centraal; 
 • je legt actief contacten en zoekt de samenwerking met relevante netwerkpartners. 
Als psychiater heb je tevens een aandeel in de achterwacht- en crisisdiensten in de regio Veluwe & Veluwe Vallei. Daarnaast neem je vanuit jouw rol als uitvoerend psychiater of klinisch psycholoog je verantwoordelijkheid voor de noodzakelijke administratie en registratie waarbij je maximaal wordt ondersteund vanuit het secretariaat. 

Wat heb je nodig?

Je krijgt energie van jouw rol in veranderprocessen waar zowel cliënt als organisatie beiden beter van worden. Je bent van nature ondernemend en een netwerker. En verder:
 • je bent een geregistreerd psychiater of klinisch psycholoog met een ambitie richting hoofd behandelzaken;   
 • je bent flexibel en gericht op samenwerking;  
 • je bent iemand die beleidsmatige aspecten praktisch benadert, zoals het mede ontwikkelen en implementeren van nieuwe concepten in samenwerking met collega’s, medewerkers en netwerkpartners; 
 • je bent een enthousiaste en stevige professional die het behandelproces adequaat initieert en begeleidt; 
 • je vindt het een uitdaging om werkzaam te zijn als coachend leidinggevende, in combinatie met het werken als behandelaar; 
 • je bent in het bezit van een rijbewijs. 

Wat mag je verwachten?

Een uitdagende baan in een prettige werkomgeving waar je jouw kennis en kunde kunt toepassen en overbrengen. In deze regio staan verbinding en klantgerichtheid voorop. De verschillende teams bestaan uit een mooie mix van ervaren en relatief recent ingestroomde professionals. 
Verder bieden we je:
 • afhankelijk van jouw wensen een contract van 32 of 36 uur voor onbepaalde tijd;
 • actieve betrokkenheid bij onder andere nieuwe ontwikkelingen van ICT-mogelijkheden bij de behandelingen, zoals E-health en het Cliëntportaal;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, AMS regeling in geval van aanstelling als psychiater;
 • flexibele arbeidsvoorwaarden, een 13e maand, een goede pensioenregeling en een bijdrage in de ziektekostenverzekering.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid, die oog heeft voor jouw talenten en je stimuleert om jouw kwaliteiten verder  te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.
Wij zijn gehuisvest in een modern gebouw wat de samenwerking tussen de diverse zorglijnen faciliteert, op een locatie die goed bereikbaar is met auto en openbaar vervoer.  

Solliciteren

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.
Wil je eerst meer inhoudelijke informatie neem dan contact op met Alie van den Berg, (psychiater/directeur behandelzaken), bereikbaar via telefoonnummer 0341-566632. 

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 12 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 10-10-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen