Doorsturen
 
Doorsturen
 

Leerling-verpleegkundige HBO-V verkort (32 uur)

'Doe wat je echt graag wilt en je zult geen dag in je leven echt aan het werk zijn'. Spreekt jou dit aan dan heeft GGz Centraal een mooie opleiding voor jou! In februari 2020 hebben wij plek voor leerling verpleegkundige HBO deeltijd aan de Hogeschool VIAA. Deze opleiding is bedoeld voor belangstellenden die al ...

 • Regio: AmersfoortHilversumErmeloAlmere
 • Vakgebied: Opleidingsplaatsen
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

'Doe wat je echt graag wilt en je zult geen dag in je leven echt aan het werk zijn'. Spreekt jou dit aan dan heeft GGz Centraal een mooie opleiding voor jou! In februari 2020 hebben wij plek voor leerling verpleegkundige HBO deeltijd aan de Hogeschool VIAA. Deze opleiding is bedoeld voor belangstellenden die al in het bezit zijn van een diploma verpleegkunde MBO en BIG geregistreerd zijn.

Met de opleiding HBO-V deeltijd word je opgeleid om hoogwaardige verpleegkundige zorg te gaan bieden aan patiënten. De opleiding duurt 2,5 jaar. In september 2019 start je het eerste jaar op de locatie de Duynenhof in Ermelo en daarna ga je voor 1,5 jaar naar een andere afdeling binnen GGz Centraal. Voor 2020 gelden andere afdelingen.

Je ontmoet mensen met een psychiatrische ziekte, complexe psychosociale problematiek of verslaving. Deze problematiek heeft een weerslag op het dagelijks functioneren van de patiënt waardoor behandelen, verplegen en/of begeleiden nodig is. Je ondersteunt patiënten die kort- of langdurend zijn opgenomen op basis van een verpleegplan. 

Je leert begeleiden bij zelfredzaamheid, psychosociaal & sociaal-maatschappelijk gebied. Uiteindelijk ontwikkel je je van niveau 4 naar niveau 6 en heb je geleerd de zorg te coördineren en te evalueren en ben je in staat om zelf werkbegeleider te zijn en beleidsmatige taken uit te voeren.

Daarnaast krijg je een coachende en consultatieve functie naar collega’s. Er is tijdens de opleiding alle aandacht voor het eigen maken van alle CanMeds rollen en HBO-kwalificaties, te weten: ontwerper, beroepsbeoefenaar, zorgverlener, regisseur en coach. Ook leer je contacten te onderhouden met familie, bezoekers, mantelzorgers en andere hulpverlenende instanties. We verwachten dat je actief deelneemt aan relevante onderzoeken en studies op het gebied van de verpleegkundige praktijk.

Wat heb je nodig?

 • MBO diploma verpleegkunde (incl. BIG registratie;
 • het vermogen om op HBO-niveau te studeren;
 • bereidheid om je te verbinden en actief mee te bewegen binnen deze unieke organisatie binnen een contract van 32 uur;
 • een proactieve studiehouding;
 • een positief studieadvies van de Hogeschool VIAA.

Wat mag je verwachten?

Je krijgt bij ons alle ruimte leren en werken te combineren en je kwaliteiten te ontwikkelen, zodat jij doorgroeit van verpleegkundige niveau 4 naar verpleegkundige niveau 6.
Daarvoor bieden wij jou een leerarbeidsovereenkomst voor 32 uur per week voor de duur van een jaar, bij goed functioneren wordt de overeenkomst verlengd tot het einde van de opleiding met baangarantie binnen GGz Centraal. En:
 • een salaris conform de CAO GGZ en de salarisschaal ‘HBO-V in opleiding’. De hoogte is afhankelijk van relevante werkervaringsjaren als verpleegkundige en valt tussen IP nummer 14 t/m IP nummer 24 (minimaal € 2.154,- en maximaal € 2.809,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • de opleidingskosten (collegegeld en boeken) en 30 dagen studietijd à 6,4 uur worden volledig door de werkgever vergoed;
 • deelname aan MPB (Methodische Praktijk Begeleiding) is onderdeel van de opleiding en wordt gegeven door een van onze praktijkopleiders; 
 • je krijgt werkbegeleiding op de afdeling door een HBO-V collega;
 • overstijgend krijg je begeleiding van de praktijkopleider;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • doorgroeimogelijkheden onder andere naar  Verpleegkundig Specialist en Verplegingswetenschappen;
 • de VOG (verklaring omtrent gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met geïnspireerde medewerkers, een actief scholingsbeleid en oog voor jouw talent, dat is GGz Centraal. Je krijgt bij ons alle ruimte je kwaliteiten te ontwikkelen om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie over de vacature leerling verpleegkundige HBO-V, neem dan contact op met de praktijkopleiders:
Marielle Ristjouw m.ristjouw@ggzcentraal.nl 06-22578981 of Joke Eijlers j.eijlers@ggzcentraal.nl 06-12998009 of Coosje Brandwijk c.brandwijk@ggzcentraal.nl 06-22579139. E-mail kan ook praktijkopleiding@ggzcentraal.nl.

Wil je solliciteren, stuur dan je cv en brief met motivatie via het sollicitatieformulier.

Meer over GGz Centraal kun je vinden op de website  of op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 29-11-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen