Doorsturen
 
Doorsturen
 

GZ-Psycholoog Trauma Centrum Transit Ermelo (24-28 uur)

Voor het Top Referent Trauma Centrum Transit zijn wij op zoek naar een gz-psycholoog (of psychotherapeut) die affiniteit heeft met onze doelgroep èn met milieu- en groepstherapie.Het Top Referent Trauma Centrum Transit biedt transmurale behandeling voor volwassenen die lijden aan de gevolgen van vroegkinderlijke ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Gedragswetenschappen
 • Opleidingsniveau: WO
 • Aantal uren per week: 24 - 28 uur

Wat ga je doen?

Voor het Top Referent Trauma Centrum Transit zijn wij op zoek naar een gz-psycholoog (of psychotherapeut) die affiniteit heeft met onze doelgroep èn met milieu- en groepstherapie.

Het Top Referent Trauma Centrum Transit biedt transmurale behandeling voor volwassenen die lijden aan de gevolgen van vroegkinderlijke traumatisering. Binnen het (dag)klinische programma wordt gewerkt met de principes van groeps- en milieutherapie. Uitgangspunten voor behandeling zijn de richtlijnen voor traumabehandeling en de behandeling van dissociatieve stoornissen van de ISSTD (International Society for the Study of Trauma and Dissociation) en de kwaliteitseisen m.b.t. diagnostiek en zorgpaden van het voormalige LCVT.

Als behandelaar maak je deel uit van zowel het (deeltijd)klinische als het ambulante behandelteam.
Je verricht intakes en diagnostiek en doet individuele en groepsbehandelingen.

Wat heb je nodig?

 • een BIG registratie als gz-psycholoog;
 • werkervaring met milieu- en groepstherapie, de behandeling van hechtingsstoornissen en complexe traumagerelateerde stoornissen en psychodiagnostiek;
 • een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden;
 • je bent in staat om eclectisch te werken;
 • je bent bereid om je verder te ontwikkelen op het gebied van behandeling van traumagerelateerde stoornissen.

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 24-28 uur per week voor onbepaalde tijd, een gecombineerde functie tot een fulltime dienstverband behoort tot de mogelijkheden;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.266,- en maximaal € 5.126,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • werken op een goed bereikbare locatie, met het openbaar vervoer en met de auto;
 • een actief scholingsbeleid en een persoonlijk studiebudget, t.b.v. herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze hier vinden;
 • een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en vergoeden de kosten.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Top Referent Trauma Centrum Transit is een transmuraal traumacentrum dat participeert in het landelijk samenwerkingsverband TRTC’s Nederland. Het TRTC behandelt cliënten met vroege hechtingsstoornissen als gevolg van vroegkinderlijk chronische traumatisering. De specialistische behandeling is gefaseerd en transmuraal opgezet en wordt multidisciplinair fase- en stoornisspecifiek uitgevoerd in een klinische, deeltijd en ambulante setting. 

Transit maakt deel uit van het Centrum voor (dag)klinische Psychotherapie van GGz Centraal. Dit is een hoogspecialistisch derdelijns centrum voor de curatieve behandeling van ernstige en comorbide problematiek.

Onze doelgroep bestaat uit patiënten die lijden aan de gevolgen van vroegkinderlijke traumatisering (afdeling Transit), complexe angst- en dwangstoornissen (afdeling Marina de Wolfcentrum) en complexe persoonlijkheidsstoornissen (afdelingen Zwaluw en Enk). De verschillende afdelingen werken nauw samen en voeren waar nodig behandelingen duaal of aansluitend uit.

Binnen ons behandelcentrum verrichten we (innovatieve) derdelijns behandelingen en second opinions en bieden we consultatie. Verder voeren we wetenschappelijk onderzoek uit en leiden we professionals op. Het netwerk van de patiënt wordt standaard betrokken bij de behandeling. Naast klachtenreductie en verbetering van het (psycho-sociaal) functioneren is behandeling ook expliciet gericht op resocialiseren en integreren en het leren omgaan met restklachten. Waar mogelijk en/of nodig bieden wij consultatie aan de tweede lijn. 

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Geke Appelman (teamleider): 06-13939751, of mail naar g.appelman-foppen@ggzcentraal.nl.

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 03-09-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen