Doorsturen
 
Doorsturen
 

Woonbegeleider Beschermde Woonvorm Nunspeet (16 uur)

Als woonbegeleider werk je in een beschermde woonvorm in Nunspeet, waar per 1 oktober 2019 een plek vrij komt. De bewoners zijn volwassenen met enkelvoudige of gestabiliseerde, meervoudige problematiek. Je komt te werken in een dependance waar drie woningen zijn met elk 3 bewoners. De bewoners wonen in een ...

 • Regio: Nunspeet
 • Vakgebied: Begeleiding/agogie
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 16 uur

Wat ga je doen?

Als woonbegeleider werk je in een beschermde woonvorm in Nunspeet, waar per 1 oktober 2019 een plek vrij komt. De bewoners zijn volwassenen met enkelvoudige of gestabiliseerde, meervoudige problematiek. Je komt te werken in een dependance waar drie woningen zijn met elk 3 bewoners. De bewoners wonen in een gezinswoning waar een redelijke mate van zelfstandigheid is. Samen met elke bewoner stel je een begeleidingsplan, je begeleidt de bewoners en biedt ze professionele zorg. Zo lever je een bijdrage aan het optimaliseren van het leefklimaat binnen de woonvorm. Ook ben je als persoonlijk begeleider verantwoordelijk voor de daarbij behorende zorgcoördinatie taken en onderhoudt je contact met externe partijen om de maatschappelijke participatie van de bewoners te vergroten. 

Een deel van de bewoners maakt vanwege hun hulpvragen langdurig gebruik van deze vorm van wonen met begeleiding. Anderen gebruiken deze voorziening om zich te ontwikkelen naar een zelfstandigere vorm van wonen. Er wordt gewerkt vanuit de rehabilitatiebenadering en herstel ondersteunende zorg. Het accent van de functie ligt op het begeleiden van de bewoners binnen de beschermende woonvorm op basis van een begeleidingsplan.

Wat heb je nodig?

 • een afgeronde opleiding op mbo-/hbo niveau (bij voorkeur B-verpleegkundige of SPW4/ SPH);
 • een heldere visie op rehabilitatie en herstel en dit kunnen vertalen naar praktisch handelen;
 • naast een professionele werkhouding ook inhoud kunnen geven aan de begrippen normalisatie, eerlijkheid en respect.

Wat mag je verwachten?

 • een parttime contract voor 16 uur per week voor de duur van 1 jaar met de zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Annyta Pouwels (teamleider) 06- 57056231. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 25-06-2019.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen