Doorsturen
 
Doorsturen
 

Opleider / Kinder en Jeugd Psychiater Amersfoort/Ermelo (24-36 uur

Jouw kennis en kunde over de kinder- en jeugdpsychiatrie doorgeven aan een volgende generatie psychiaters. Past dit bij jouw ambitie?‘Veel in het leven is relatief, en goede, competente kind- en jeugd psychiaters afleveren die hun vak verstaan dat is niet relatief, dat is een passie! (Harold van Megen, opleider ...

  • Regio: AmersfoortErmelo
  • Vakgebied: Psychiaters en artsen
  • Opleidingsniveau: WO
  • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Jouw kennis en kunde over de kinder- en jeugdpsychiatrie doorgeven aan een volgende generatie psychiaters. Past dit bij jouw ambitie?

‘Veel in het leven is relatief, en goede, competente kind- en jeugd psychiaters afleveren die hun vak verstaan dat is niet relatief, dat is een passie! (Harold van Megen, opleider psychiatrie GGz Centraal)’
 
Artsen voorbereiden op hun toekomstige rol als psychiater en dat voor de doelgroep kinderen en jongeren. Een prachtige uitdaging bij een stevig opleidingsinstituut. Met de opleider psychiatrie en het opleidersteam word je medeverantwoordelijk voor het scheppen van een goed opleidingsklimaat met een landelijke uitstraling en grote ambitie.
 
Als opleider organiseer en doceer je het vaardigheidsonderwijs en geef je supervisie aan de artsen in opleiding. Daarnaast ben je betrokken bij diverse opleiding gebonden overleggen zowel intern, regionaal als landelijk. Ook ben je mede initiator en organisator van de opleidingsreferaten.
 
Onderzoek en innovatie zijn de motor van het vak als psychiater en daarom ook nauw met de psychiatrieopleiding verbonden. Bij GGz Centraal wordt door ons kenniscentrum Innova divers onderzoek gedaan. Als opleider ben je richtinggevend in en stimuleer je wetenschappelijk onderzoek. We werken voor de opleiding tot kinder- en jeugdpsychiater intensief samen in het Zuiderzee consortium met De Bascule, Triversum en het UMC Utrecht.
 
In deze dubbelbaan ben je als kinder- en jeugdpsychiater ook regiebehandelaar. Je werkt in een multidisciplinair team. Hierbij nemen psychiatrisch onderzoek en diverse vormen van behandeling een belangrijke plaats in. De behandelingen gebeuren op onze locaties en bij netwerkpartners.

Wat heb je nodig?

Wij zoeken een (bij voorkeur gepromoveerd) kinder- en jeugdpsychiater die sterk opleidingsminded is. Je bent een overtuigend clinicus die de kunst verstaat om met veel verschillende collega’s samen te werken. Binnen onze opleidingsgroep neem je een energieke en inspirerende rol op je.

Wat mag je verwachten?

  • een contract voor 24 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd; waarvan 8 uur gereserveerd staan voor jouw rol als opleider. Zelf onderzoek doen behoort tot de mogelijkheden;
  • het salaris is conform de CAO GGZ, AMS regeling;
  • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl

Waar ga je werken?

GGz Centraal Fornhese biedt specialistische GGZ aan kinderen van 0 tot 18 jaar en hun ouders.

Het behandelaanbod bestaat uit ambulante zorg, deeltijd- en klinische behandeling en outreachende zorg. Binnen Fornhese loopt een aantal wetenschappelijke onderzoeken.
Als jeugd ggz-instelling zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdhulpverlening en werken wij samen met andere zorgaanbieders.

Het werkgebied van Fornhese is Midden-Nederland. Fornhese heeft locaties in Amersfoort, Ermelo, Almere, Lelystad en Hilversum. De werkplek wordt in overleg bepaald.
 
GGz Centraal Fornhese biedt een uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit.

Solliciteren

Wil jij van invloed zijn op de kinder- en jeugdpsychiatrie van de toekomst?
 
Neem dan contact op met Harold van Megen, opleider psychiatrie (via 0341-566564) of Arjan Theil, bestuurder (via bestuurssecretariaat 033-4609701).
Direct solliciteren kan natuurlijk ook, stuur dan jouw cv en brief met motivatie.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 12 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 19-09-2019.

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen